Som professionelle fotografer på Fyn laver vi rigtig mange forskellige fotoopgaver. Vi kører med udgangspunkt fra Odense og dækker faktisk hele Danmark. Vi fotograferer mennesker, steder, dyr, events, erhverv og meget meget mere. Vi samarbejder med webbureauer i det meste af Danmark og selvfølgelig også grafiske designere og professionelle trykkerier. Mangler du en portrætfotograf, bryllupsfotograf, modefotograf, børnefotograf, erhvervsfotograf, kunstfotograf, reklamefotograf, boudoir eller gravid fotograf? Så skriv til os.

Fotografer på Fyn

Bryllup


Vi bliver ofte spurgt: hvad koster det at blive bryllupsfotograferet?

Det er svært at give et enkelt svar til det, da der er rigtig mange aspekter der selvfølgelig også kan have en effekt på prisen. Typiske spørgsmål vil være:

  • Skal billederne i lædermappe, skai- eller i glasalbum?
  • Skal fotograferingen foregår ude eller i vores atelier?
  • Hvilke størrelser ønsker man billederne skal være i?
  • Hvor mange billeder vil man have?
  • Skal billederne være sammenkopieret i albummet?
  • Såfremt vi skal fotografere jer på en location langt fra vores atelier, vil vi kun kunne have en kunde på dagen, og så fremdeles….

Derfor vil det være meget enklere at I ringer til os – eller måske endnu bedre kigger ind i vores atelier. Her kan I se de mange muligheder der er og fortæller os, hvad I ønsker jer !

bryllup odense

Erhverv/Presse

Kategorien Erhverv dækker over en masse opgaver af forskellig art der på den ene eller anden måde får dit/jeres firma og produkter til at fremstå bedst muligt. Stort eller småt Om man er ejer af en enkeltmands onlinebutik eller et værksted med 30 mand under sig betegnes begge som ”Erhverv”. Stor eller lille – så vil din virksomhed uden tvivl kunne bruge enten en eller flere af de løsninger vi kan tilbyde.

Som eksempel kunne man tage en nystartet tøjbutik. Her vil man typisk gå ind og lave medarbejderprofil portrætter samt billeder af facade bygning og inventar.

Artiklerne der sælges i butikken skal eventuelt også fotograferes i forbindelsen med annoncer i aviser samt til hjemmesiden og en eventuel webshop. Se men ikke røre! Salg og fremvisning via nettet er kommet for at blive og det er derfor også oplagt at give beskueren og den eventuelle kunde de flotteste billeder og bedste indtryk af dit firma og dets produkter.

Vi mennesker er meget visuelle specielt når vi shopper ser annoncer og læser artikler online. Her kan man ikke røre ved tingene – eneste muligheder er at læse lidt og se på dem.

Ud fra disse kriterier skal vi vælge om vi vil købe eller ej. Jo mere detaljeret jo større er chancen for at kunden handler og måske endnu vigtigere – breder kendskabet om dig og vender tilbage. Alt sammen noget der kommer dig som firma til gode.

Hvad definerer et godt portrætfoto?

Fotografering af student

Bliv fotograferet med den nyerhvervede hue, vi fotograferer både traditionelt, og meget utraditionelt, men altid i fineste kvalitet. Har den hårde eksamenstid givet dig uren hud eller nervøse pletter, fjerner vi det let og elegant i computeren. Efter fotograferingen ser du billederne på skærm og vælger ud til den billedserie der passer dig bedst.

At fotograf titlen er en fri titel, dvs at enhver som ejer et kamera kan kalde sig fotograf. I de seneste år er der flere og flere glade amatører som udnytter dette, de sætter en hjemmeside op, lejer et lokale og kalder sig fotografer. Samtidig er enkelte fotohandlere begyndt at dække manglende indtægter ved at lave portrætfoto, ofte uden at have nogen fotografuddannelse eller erfaring.

Reklamebilleder

Når man vælger en reklamefotograf fra Odense, så får man ofte en fotograf, der kender byen godt, har en ide om hvordan byen fungerer, og derfor hvilken slags billeder, der sælger budskabet.

Skriv til os og hør mere om vores reklamefotografering, stil, pris og billedantal. Hør også mere om hvordan reklamefotos, kan promovere jeres forretning eller virksomhed.

Reklamefotograf Odense – god kvalitet til rimelige priser. Uanset hvad i mangler, så arbejder vi, som erfarne reklamefotografer i hele Odense og opland naturligvis. Ingen opgaver er for små til os.

Læs også: