Jeg skaber kreativitet i visuel format

Læs om den professionelle fotograf i Odense. Jeg har altid haft en passion for kreativitet og design – At det lige blev kameraet der blev mit værktøj, hænger sammen med måden jeg ser verden på ” i perspektiver” om det er mennesker, produkter, stemninger, natur, gader, byer eller huse, ser jeg det gode billede og detaljer alle steder.

Kameraet

Kameraet er det der gør det muligt at indfange det, fryse et øjeblik og skabe billeder der taler og fortæller en historie. Det er muligt at fortælle en visuel historie om alt fra produkter, virksomheder, miljøer, mad, mennesker, til begivenheder i livet.

webdesigner

Udover at være fotograf har jeg titlen som webdesigner, og har en bred erfaring med at designe online profiler og brands for danske virksomheder. Dette giver mig en ekstra kant i forhold til erhvervsfotografering, jeg kan forstå og indfange jeres overordnet strategi.

Vi fanger stemninger

Vi fanger stemninger, i de billeder der er fanget i de heldige øjeblikke, hvor det perfekte billede opstår helt naturligt og uden opstilling. Det er i de billeder at vi ser den virkelige verden, de indfanger stemningen og miljøet, så beskueren ikke er i tvivl om budskabet, eller hvem vi er.

Fotografisk passion

“Det er historier jeg brænder for at fortælle, de er tavse og uden ord og alligevel kan de føre en hel samtale, åbne dialog, provokere, tydeliggøre, fremhæve, alt det ord ofte ikke kan forklare.”
  • Erfaring med fotografering af mennesker 100% 100%
  • Erfaring med webdesign 90% 90%
  • Erfaring med billedbehandling 85% 85%
  • Tilfredse kunder 95% 95%

Mennesker vil altid være et af de mest fotograferede objekter i verden

  Mennesker vil altid være et af de mest fotograferede objekter i verden, vi dokumentere vores liv, vores virksomheder, produkter, præstationer, de ting vi skaber. Vi præsentere de medarbejder der er i virksomhederne, så de kunder der køber, også får et indtryk af hvem vi er. Vi bruger den formelle og traditionelle portræt fotografering, som alligevel får en original kant, der fremhæver personligheden, i det menneske der er portrætteret.  
“I think that emotional content is an image’s most important element, regardless of the photographic technique. Much of the work I see these days lacks the emotional impact to draw a reaction from viewers, or remain in their hearts.”
Annie Leibovitz

Photographer, 1949