foto-logo-1

Bryllupsfotograf Odense

Stilsikker Bryllupsfotograf til kreative bryllupsbilleder på hele Fyn. Professionel bryllupsfotograf Odense og Fyn. Flotte og kreative bryllupsbilleder. Professionel og kreativ fotograf til bryllup på Fyn og resten af Danmark. Få lavet nogle super smukke og kreative bryllupsfoto ved en uddannet og erfaren fotograf bryllup. Hos os foregår bryllupsfotografering altid i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Bryllupsfotografering Fyn

Bryllupsfoto Odense

Bryllupsfotografering med personlighed og spontanitet. For os handler bryllupsfotograferingen om at fange brudeparrets personlighed og spontanitet. Vi vil ikke lave opstillede bryllupsbilleder. Vi vil have bryllupsfotos med mere kant og udtryk. Bryllupsfotograferingen skal være sjov og hyggelig, vi gør derfor meget ud af at skabe en hyggelig og sjov atmosfære, på den gode måde. På den måde føler vi vores bryllupsfotos kommer bedst til udtryk. Professionel fotograf med stor erfaring i bryllupsfoto Odense og omegn. En Kreativ stil, sikrer Jer uforglemmelige bryllupsbilleder for evigt og altid.

Fotograf bryllup

Hos os får i altid en personlig og nærværende fotografering. Vi kender Odense og Fyn super godt og dermed også de skønne lokationer, hvor i får de flotteste bryllupsbilleder tænkeligt. Vi er blandt andet hus fotograf på Hvedholm Slot bryllupper på Fyn. Skriv til os og lad os få en dialog omkring fotografering af jeres store dag. Vi har vores egen stil i vores bryllupsbilleder. Det sikrer Jer nogle bryllupsbilleder, som er helt Jeres egne. Vi gør op med den alt for opstillede fotografering, som vores forældre fik lavet, og laver bryllupsfotografering i moderne og afslappet stil, hvor stemningen og glæden er i højsædet.

 

Landsdækkende bryllupsfotografer

Bryllupsfotograf Fyn

Bryllupsfotos

Kan i lide de bryllupsfotos i ser, og vil i gerne have fotograferet jeres bryllup ved os, så kommer vi gerne i hele landet og laver bryllupsfotografering. Vi laver både halvdagsfotografering og heldagsfotografering ved bryllupper. Vi kan planlægge selve jeres store dag, fuldstændig som i måtte ønske det. 

Bryllup

Skal i holde bryllup i Odense eller et andet sted på Fyn? Så sikrer jeres minder ved en erfaren og professionel bryllupsfotograf. Vi elsker bryllupper og har også skudt mere end 300 bryllupper over de sidste 10 år. Det gør os faktisk til af Danmarks mest benyttede bryllupsfotografer i Danmark.

Billeder med Kant

Bryllups billeder med kant og personlighed er den fotodokumentariske tilgang vi altid tillægger bryllupsfotografiet. Den bedste bryllupsfotograf kender nok mere end nogen til hvad , der kræves for at levere nogle unikke og personlige billeder af danske brudepar.

Bryllupsfotograf Pris

Hvad koster en bryllupsfotograf? Det spørgsmål hører vi tit og for at kunne svare på det, er det vigtigt vi ved hvor længe fotografen skal være med på dagen. Prisen vil nemlig afspejle sig i antallet af timer + antallet af billedbehandlingstimer der skal lægges i den samlede bryllupspakke.

Den store dag

Den store dag skal fejres med manér og det skal i også sikre i har med i jeres overvejelser når i skal starte jeres bryllupsplanlægning. Men husk nu at efter brylluppet er de eneste 2 fysiske minder, der vil være tilbage, er jeres vielsesringe og jeres bryllupsbilleder. Så sikrer jeres minder.

Billeder bryllup

Vi skyder altid mange billeder bryllup og derfor sikrer vi også jer at i får mange forskellige billeder, forskellige vinkler og en kreativ brug af både flash og naturligt lys. Den efterfølgende billedbehandling laver vi i Photoshop og Lightroom. Vi kører både på Fyn og Sjælland og selvfølgelig hele Jylland.

Fotografer

Vi har som fotografer rødder i reklamefotografiet og fotojurnalismen. Og disse forskellige stilarter skaber et stærkt mix når det kommer til utraditionelle bryllupsfotos. For reklamefotografen er meget stilren i sine billeder mens fotojournalisten er meget eksperimenterende.

Skal vi hjælpe?

Skriv til os og hør nærmere. Få foreviget den store dag med en bryllupsfotos. Som fotograf til bryllup sørger vi for at fange minderne til dit bryllup. Vi er bosat i Odense i hjertet af Fyn. Eksklusive billeder af jeres store dag. Skriv og få et uforpligtende tilbud på bryllupsfotografering på Fyn.

Flotte bryllupsbilleder

PASSION

En bryllupsfotograf med de kreative ideer. Bryllupsfotografering ved et bryllup er noget vi sætter en stor ære i. Det er Jeres største dag, og derfor også vores. At fotografere et bryllup er noget helt unikt, og skal give helt unikke og personlige bryllupsbilleder. Personlige bryllupsbilleder er for os noget helt specielt. Det er faktisk det vi mener gør forskellen på en god og en middelmådig bryllupsfotograf. Forstår man at indfange personen bag facaden i billederne er det mere ærlige for os.

BRYLLUP

At være fotograf til et bryllup giver mig både en masse glæde og nervøsitet – og det starter allerede flere dage før, når jeg begynder at tjekke vejrudsigten på dagen. Men i det øjeblik, det hele starter – ved min ankomst til kirken ca. 40 minutter før vielsen – ja, så giver det hele mening. For er der nogen mere glædelig begivenhed at være vidne til, end når to mennesker siger ja til hinanden ..

På YouTube har jeg lagt et par bryllupsvideoer, hvor du kan se “min stil”. 
Kan du lide billederne, er du meget velkommen til at kontakte mig ifm. fotografering af jeres store dag. 

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 ODENSE

Tlf: +45 42679011

Kontakt

7 + 13 =