Hos fotografen i Odense har vi en forkærlighed og stor Passion for boudoir fotografering. Et smukt og personligt bevis på kærligheden er at give sin udkårne den ultimative morgengave i form af en billedkavalkade, som kun er beregnet for hans eller hendes øjne. Boudoir-fotografering hedder det i fagsproget, og det er noget vi ved en hel del om. Vi fotograferer nemlig rigtig mange kreative boudoir billeder hvert eneste år af smukke kvinder der ønsker at give deres mænd en personlig gave. Vil du gerne havde lavet en flot fotoserie af dig selv? Så kontakt os i kontaktformularen øverst på siden her.

Passion for boudoir fotografering

Anderledes morgengave til ham

Vi får som fotografer i Odense ofte opgaven af skulle lave en pikant og forførende boudoir fotografering i vores fotostudie. En gave kvinden vil give sin udkårne som morgengave. Den skal være personlig, sexet, sød og vigtigst af alt smagfuld og stilren. Ofte ønsker vores boudoir kunder ikke selv sætte håret eller lægge makeup, så hun vælger at lade én af stylist få styr på krøllerne. Stylisten lægger make-upen med masser af erfaring. For de ved hvad der virker flatterende på billederne.

Boudoir-fotografering er hemmeligheden

De fleste kvinder er ofte lidt i tvivl om, hvilken slags billeder de vil have lavet. Det kan være en kalender, en flot forstørrelse til soveværelset eller en hel serie, som manden kan have med på forretningsrejserne. Det bliver efter flere overvejelser til en lille, stilren kalender eller en lille lille fotoserie i en miniboks.

Anderledes morgengave til ham

Morgengave billeder

Egentlig ved de fleste kvinder ikke, hvad boudoir fotografi er og derfor er de fleste lettere nervøst når det kommer til morgengave billeder. Men vi er mestre i nænsomt at flytte grænserne, når det drejer sig om at lade styling, undertøj og lækket lys gå op i en højere enhed foran kameraets objektiv. Når du har besluttet dig for at få lavet en boudoir fotografering, så lad os få en dialog omkring hvilket tøj der skal bruges til fotograferingen. Det er en god ide at tage rigeligt med for en sikkerheds skyld, for man ved jo ikke, hvad man kan få brug for. 

Fotografen og stylisten enes oftest hurtigt om tøjstil der matcher den enkelte. De fleste har ikke overvejet den sammenhæng, som stylisten lægger frem. Det er fedt og meget vovet. Herefter får viv sat håret og lagt en “vild” make-up.

Morgengave på bryllupsdagen

Romantisk morgengave

Efter en times forarbejde er det tid til selve fotograferingen. Vi altid går stille og roligt i gang, og skaber en tryg atmosfære hvor du vil opleve at det bliver til et samarbejder mellem dig og fotografen på en naturlig og sjov måde. Selv om du står eller ligger foran fotografen næsten helt nøgen, er de tilbagemeldinger vi får ofte at de fleste føler sig afslappet og rolige.

Fotografen kommer hele tiden med input og holder nøje øje med håret og læbestiften. Ind imellem vil du få en fornemmelse af, at du poserer lidt forkert, men når hun de fleste ser billederne, ser det vildt fedt ud. Der skal laves en del forskellige billeder, så der kan være lidt fart på. Men det er det hele værd da det er en perfekt romantisk morgengave.

Morgengave på bryllupsdagen

At vælge den rette gave at give som morgengave på bryllupsdagen kan for mange sagtens være en større kabale at få til at gå op. Derfor er en flot personlig boudoir fotoserie til kæresten / manden altid et hit. For det første er billederne af den han elsker. For det andet vil han ofte ikke tro at hans kæreste turde få lavet sådanne billeder og for det tredje er det en super skøn gave at modtage og den fåes på ingen måder mere personlig end billeder af den man elsker og lige er blevet gift med.

HjemBlogPassion for boudoir fotografering