Hos os møder i altid en Professionel og nærværende fotograf. Gode fotografier og portrætter er personlige og skaber opmærksomhed. Selv om man investerer i dyrt udstyr til fotografering, kan det være svært at få det helt rigtige skud i kassen. Fotograf Odense er din professionelle og nærværende fotograf Fyn.

Som fotograf på Fyn hjælper jeg både med gravid fotografering, baby fotografering og meget mere.

Vi laver erhvervsportrætter, standard portrætfoto til dating, facebook, linkedin, hjemmesider, visitkort og meget andet. Fyn har mange dejlige byer vi ofte besøger, og vi kan nævne Odense, Middelfart, Bogense, Ringe, Strib, Assens, Svendborg, Tommerup, Nyborg, Kerteminde og mange flere.

Når vi får en opgave hos en virksomhed, medbringer vi altid eget grej til at lave gode teknisk flotte erhvervsportrætter og stemningsbilleder i jeres virksomhed.

Video

Lad mig fortælle din historie som fotograf på Fyn

Et portræt eller fotografi er ikke bare en envejsproces, hvor jeg tager et professionelt billede af et motiv. Det vellykkede billede er personligt og fortæller en historie. Selv om jeg har stor erfaring som fotograf på Fyn, er det vigtigt for mig at høre dine meninger og forslag, så vi skaber det bedste og mest personlige resultat sammen.

Vil du se nogle af de historier, jeg har fotograferet? så hop inde under galleri og find billeder af børn i alle størrelser, fra de ligger i maven til de kan gå.

portrætbilleder odense

Fotografier i naturskønne områder

Det personlige og effektfulde billede kalder på flotte omgivelser og farver. Jeg går gerne på opdagelse i naturen med dig, når du skal have taget dit billede, men som fotograf i Odense har jeg også flere forslag til lokationer. Sammen finder vi den bedste løsning, der understøtter dine ønsker til resultatet. Se fx et udpluk af udendørs fotografier her eller her. Jeg har gode erfaringer med at bruge både vand og skov som baggrundsmotiver, men jeg er meget interesseret i at høre dine input.

Vi finder lidt forskellige baggrunde og tøj frem og fotograferer den lille i sin udvikling oftest liggende, kravlende og sidenhen stående.

Bryllupsfotografering på hele fyn og øer

Fotografering af jeres familie

Lækre af billeder af jer i hjemmet,  i jeres omgivelser. Jeg kommer til jer og tager en masse lifestyle billeder af jeres familie i vante og trykke omgivelser, bedsteforældre, kæledyr og hvad der ellers måtte være til stede. Dette vil ikke være de klassiske poserede billeder, men jer der laver det i nu gør.

Gravid udendørs naturlig

Her fotograferer vi den gravide mave udenfor blot dig selv eller med hele familien. Fotograferingen foregår i dagtimerne og i er alle iført jeres eget tøj hjemmefra, vi mødes på en aftalt location og går en lille tur imens vi tager billederne. Så velkommen hos Odense fotografi – En Professionel og nærværende fotograf.

Læs mere: