Børnefoto Odense

Få lavet nogle professionelle børnefoto ved erfaren fotograf til børneportrætter i Odense og resten af Fyn.

Passionerede børnefotografer

Personligt engagement og billeder i børnehøjde har altid været en af de fotografiske nicher vi her hos Odense fotografi har valgt at fokusere på. Børnebilleder skal ikke tages op af en kedelig vvæg i et fotostudie. De skal ihvvertfald mixes med nogle søde og livsglade billeder af børnene i leg ude i naturen. Lad dem kravle rundt og kaste med blade og more sig. Det giver fotografen langt bedre mulighed for at fange barnets skønne nysgerrige natur fra sin allerbedste sider. Lad børn være børn og fang det på billederne istedetfor de opstillede familiefotos hos den lokale studie fotograf.

Hvorfor lave børnefoto udendørs?

Børnebilleder fotograferet udendørs i larm og leg er meget mere i barnets ånd og det giver de mest livsglade børnebilleder

wedding awards

Som børnefotograf er det vigtigt at man skaber et frirum til børnenes leg. Jo mere barnet slapper af og hygger sig under selve børnefotograferingen, des flere sjove, ærlige, søde og kærlige billeder får i ud af sådan en fotosession. Gode børnebilleder kan ikke tvinges frem på kommando. Det er også derfor vi altid anbefaler forældre at lade deres børnefoto blive skudt i leg og helst ude i naturen.

Der findes ingen forkert påklædning når det kommer til børn. De kan lege i al slags vind og vejr. Lad nu ikke chancen for et fantastisk minde fra børnenes barndom gå til spilde. Lad os finde en dag og slip så ungerne fri i naturen og vi klarer resten!

Hvis i vælger at lade børnene blive fotograferet i naturen eller et andet sted udendørs, så medbring gerne nogle emner i synes kunne være sjove at have med under børnefotograferingen. Nogle familier vælger at tage hunden eller marsvinet med. Andre inviterer bedsteforældrene til at komme og lege med deres børnebørn. Alle motiver sådan en dag bliver fotograferet. Det giver en kæmpe mulighed for at indfange nogle gode julegaver eller fødselsdagsgaver til de mennesker, der har alt.

Mange familier gør det til en hyggedag hvor man får lidt god frokost i skoven eller ved vandet og får snakket sammen og hygget,

Passion for børne billeder!

Vi elsker børnefotografi

Børnefotograf Odense og Fyn

Vi har efterhånden leveret kreative børnebilleder igennem snart 10 år nu. Vi nyder hver eneste dag, som børnefotograf i Odense.

Når man skal vælge de grene man gerne vil være bedst til indenfor fotografiet, så faldt børnefotografering hurtigt os for brystet. Vi ville ikke lave noget vi ikke brændte for og derfor blev børnefotografering, familiefotografi og bryllupsbilleder, de emner vi valgte at gå mest ind i. Nu der gået 10 år og tiden flyver afsted.

Vi har efterhånden fotograferet mere end 500 børnefoto sessions igennem denne periode. Og vi har stadig en dag til gode hvor vi ikke er gået fra fotoopgaven med børn med et stort smil på læben.

Hvorfor vælge os som børnefotografen?

Vi bruger selvfølgelig også tid på at lure lidt på hvad andre fotografer i branchen laver indenfor børnefotografiet. Vi fandt dog hurtigt frem til at mange fotografer i Odense ikke er vilde med at bevæge sig udenfor deres respektive fotostudier og lave børnebilleder.

Vi lægger ikke skjul på at de bedste børnefoto opstår i leg og når barnet ikke ved det fotograferes. Derfor kan fotografen sidde lidt på afstand med sit kamera hvor der er monteret en telelinse og fange alle de skønne stemninger og øjeblikke, der altid opstår når et barn er i leg. Børnefotografering er bestemt ikke for alle fotografer, da det kræver masser af tålmodighed og lysten til at kravle ned i børnehøjde.

Smukke billeder af søskende

Kvalitetsbevidst børnefotograf

Gode råd til børnefotografering

  • Vælg gerne en fotolkation til jeres børnefotografering, hvor i bare kan slippe ungerne løs, uden i behøver spekulere på trafik eller andre farlige elementer. Det er også en god ide at vælge et sted børnene allerede kender i forvejen. Det får den automatisk til at føle sig mere trygge og afslappede og fotograferingen kan hurtigere komme igang.
  • Ta gerne lidt forskelleligt tøj med til børnefotograferingen og undgå jakker, tykke trøjer eller sportstøj, med for mange logoer og farver på. Det virker forstyrrende for billedets æstetiske udtryk. Overvej også om dagen skal bruges til at få lavvet andet end billeder afbørnene, nu i alligvel har booket en fotograf. Det kunne være billeder af den gravvide mave, billeder af hele familien til julegaven, eller måske et nyt portrætfoto til Facebook, Linkedin eller CV.
  • Sørg for børnene er spist godt af og har fået sovet godt. Lad dem lege som de har lyst til og tænk ikke så meget over om de nu skal stå pænt og smile til fotografen. De bedste billeder bliver til under leg og vi er gode til at fange de rette øjeblikke med masser af smil og liv.
  • Sørg for at i ikke taler om børnefotografen på samme måde som i gør om tandlægen eller lign. Jo mere fotografen fremstår som hende den søde og sjove dre gerne vil lege og hygge og ikke hende der kommer med det store “farlige” kamera, des bedre slapper alle af under hele seancen. Vi har 10 års erfaring med fotografering af børnefoto i Odense og på resten af Fyn, så vi ved hvad vi gør. Og det virker!
Photography - Bryllupsfotograf
Familieportræt Odense

Odense fotografi

+45 42679011
mail@fotografodense.nete
KOCHSGADE 31D 5000 ODENSE

Vi vil da elske hvis i vil følge os på de sociale medier!.