Skal i have lavet Dronefotografering? Vi tilbyder et væld af forskellige fotograferings-muligheder med drone, både til private og erhverv. Billeder med drone giver et helt nyt perspektiv ved fotografering af bygninger, events og natur. Et dronefotografi vil være perfekt til dig, der søger eksklusive billede af din virksomheds bygning eller din private bolig.

Dronefotografering

Samtidig vil dronefotografering være ideelt for udendørs eventsteder, som fodboldgolf eller rideklubber, der søger en unik promovering af deres faciliteter. Er dit ønske mere et luftfoto med alle gæsterne til dit og din udkårendes bryllup klarer vi også det. For nærmere eksempler på vores kompetencer, tjek vores portfolio.

VIDEO

Vi tilbyder videooptagelser med drone helt op i den knivskarpe 4k opløsning. Optagelser i denne høje opløsning giver et rigtig flot billede selv på større tv-skærme. Dronevideoer giver smukke billeder ved udendørs begivenheder. Hvilket sikrer optagelser som ikke vil kunne skydes med et almindeligt håndholdt kamera. Videoer oppe fra giver et flot overblik over emnet i fokus og sikrer således unikke optagelser.

Vi tilbyder let redigering af video hvilket kan give en god promovering af din virksomhed eller dit event.

UDSTYR 

Vi går selvfølgelig rigtig meget op i det udstyr, som vi bruger til at sikre vores kunder det bedste resultat. Den drone vi anvender hos mydronephoto er en GoPro Karma drone, som ved hjælp af det nye GoPro Hero 6 kamera, sikrer dronebilleder og -videoer i topkvalitet for en mindre drone. GoPro’s vidvinklet kameralinse er med til at sikre, at alt det ønskede kommer med på billedet og i videoen.

Med hjælp af intelligente controller kan man komme med som passager og gennem mobile enheder live se hvad de ser. GoPro’s højkapacitetsbatterier sikrer en lang flyvetid, og en nem udskiftning til et nyt batteri øger mulighederne i den enkelte opgave.

Læs også:

Indhold