foto-logo-1

Børnefotograf Odense

Børnefotograf: 10 års erfaring | Høj kvalitet til gode priser‎. Børnefotografering i Odense og resten af Fyn. Børn vokser hurtigt. Meget hurtigt – især når de er små. Børn synes det er sjovt at blive fotograferet, hvis der er tid nok, så vælg en tålmodig børnefotograf. Det er grunden til, at det er vigtigt for de fleste forældre at forevige minderne. Ikke kun i hukommelsen, men også med kameraet, fordi billeder af den lille guldklump kan glæde i mange år.

Børnefotografering på Fyn

Den helt rette børnefotograf

Hvordan finder man den helt rigtige børnefotograf?  Hvordan finder man den helt rigtige børnefotograf? Som fotograf er det en børnefotografs opgave i børnefotoet at fastfryse de mange flygtige og magiske øjeblikke, der gør livet værd at leve. Det er et samspil mellem barnet og fotografen, at skabe gode, stemningsfulde billeder, at få de små øjeblikke gjort til evige og underfundige historier, du kan tage frem igen og igen.

Børne portræt

Jeg har efterhånden arbejdet med portrætter af børn igennem 10 år nu. Det er for mig en gave at gå lov til at forevige de glade poder. Der er så utrolig meget livsglæde og en tro på tingene. Børn er urørte af de voksnes bekymringer og oplever ofte verden på ny hver gang de oplever noget nyt de ikke før er stødt på. Det er disse skønne finurligheder og små spontane øjeblikke og det lille skønne glødende smil man får, der gør jobbet, som børnefotograf, til noget helt unikt og personligt. Da jeg selv er mor, ved jeg hvor vigtigt det er at stå klar når disse små øjeblikke opstår. Da de ofte er ligeså hurtig væk igen. Man skal have stor erfaring og tålmodighed, som børnefotograf. Men jeg elsker det.

FOTOGRAFERING AF BØRN

FOTO OPGAVER

Børnefotografer

Portrætbilleder af børn – Børnefotograf  Som børne fotograf skal man være god til børn og nyde at “kravle ned i børnehøjde”. Vi elsker at lave kreative portrætbilleder af børn i hele Danmark.

De kære børn .. Som mor ved jeg godt, hvor vigtigt det er med minder fra vores små guldklumpers barndom. Derfor er det altid en glæde at fotografere børn – i alle aldre, også selvom det kan være lidt af en udfordring nogle gange. Det er jo ikke alle børn, som synes, at dét er sjovt, men med en god portion tålmodighed plejer det at gå.

Spontanitet

Børn er glade væsner og billeder udendørs er det vi oplever giver de mest livlige og glade børnebilleder. Book jeres børnefotografering i God tid før sommeren står for døren.

Billederne kan være portrætter taget i et studie, eller som en mere naturlig fotografering, hvor barnet får lov til at rende mere frit rundt. Det vigtige for mig er at vise dit barn, som du ser ham eller hende – også fanget i et eftertænksomt øjeblik, for vores børn går jo ikke rundt og smiler konstant. Sådan husker jeg det ihvertfald ikke

Børnefoto Odense

Der er masser af skønne naturområder i Odense til livsglade og spontane børnebilleder. Børn elsker leg og derfor bliver børnefoto bare bedst udendørs i naturen eller ved vandet.

Kan du lide mine billeder, skal du være velkommen til at kontakte mig ifm. en mulig fotografering.

Efter fotograferingen

Når vi er færdige med at fotografere barnet eller børnene på dagen. Tager vi hjem og uploader billederne til udvalg hos jer. Når i har valgt billeder sender vi de færdige fotos til jeres mail.

Flotte børnebilleder

Hjemme fotografering

Fotograferingen foregik hjemme hos familien. Der er flere grunde til at jeg elsker disse hjemme-fotograferinger, men den nok største og vigtigste grund er, at børnene/familien er i trygge og kendte omgivelser, hvor det falder nemmere at opføre sig naturligt foran kameraet. Der er desuden ikke svært at finde på aktiviteter eller lege, da man bare kan gøre som man plejer og hvad man er vandt til.  Når jeg kommer på hjemme fotografering, får jeg altid lyst til at afprøve en anden slags fotosession, hvor jeg følger familien nogle timer eller en hel dag, og dokumenterer deres dag og alle de små rutiner, sjov og ballade og selvfølgelig udfordringerne som en dag med børn kan bringe.

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 ODENSE

Tlf: +45 42679011

Kontakt

6 + 8 =