foto-logo-1

Newborn fotograf Odense

Drømmer i om at få lavet en professionel newborn fotografering i Odense? Nogle fantastiske livsbekræftende babybilleder af den lille ny i familien? Med en newborn fotografering bevarer du minderne fra den første tid. Der er mange stilarter inden for newborn og jeg viser bare et lille udvalg her. Newborn billeder er fotoserien af den helt nyfødte, som er så vidunderlige og fantastiske, og altid et dejligt tilbage blik, især når vi alle ved hvor hurtigt tiden flyver fra os. Newborn fotografering er begyndelsen på noget nyt, smukt og en tid, der hurtigt er overstået.

newborn-foto-medalje

Fotografering af Nyfødte

Den første tid

Hos Odense Fotografi handler en newborn fotografering om at indfange og bevare fra den nyfødtes første tid. Newborn fotografering er for nyfødte og også for hele familien. Vi fotograferer gerne newborn fotos både med babyen alene og nogle hvor forældrene eller søskende aktivit er med og deltager. Når det kommer til newborn fotografering i Odense, er det vigtigt i får vi en god snak med fotografen om hvad, der er jeres stil inden vi går igang med selve fotograferingen. På den måde får I lige præcis den billedestil og i ønsker jer.

Variation i billederne

For os, som fotografer i Odense er det vigtigt at der laves en variation i Newborn billederne. På den måde får i flere forskellige poseringer af babyen at vælge imellem. Det gør hele fotoserien fra dagen meget mere interessant, end hvis man blot laver en måske 2 opstillinger. Når vi arbejder med jeres newborn fotografering Odense, skal man sikre sig at skyde flere forskellige skud og samtidigt sørge for at skifte lokation/baggrund, lyssætning og tøj, så billederne fremstår, med større varition og på den måde også fremstår mere kreative.

FOTOGRAFERING FYN

FOTO OPGAVER

Hvad?

Hvad er en newborn fotografering? En newborn fotografering i Odense, handler konkret om om at vi i fællesskab fokusere på at få barnet til at sove og herefter kan barnet placeres i mange både søde og nuttede positioner i vil elske at se billeder af efterfølgende. Hvis i ønsker de helt ægte newborn billeder Odense, er det en god idé at de babyen fotograferes inden for de første 10-20 dage.

Hvor lang tid?

Newborn fotografering tager tid. Det er vigtigt at vi har god tid på dagen hvor i booker jeres newborn fotografering i Odense. Det tager tid inden den lille nyfødte falder i søvn. Det giver også god tid til at snakke om jeres ønsker og forventninger til newborn fotografierne. I skal også tage stilling til hvilken toning i ønsker og om nogle af dem skal laves i sort/hvid.

Nyfødte

Den første tid er noget helt særligt. Hvor mange af vi andre er så heldige at vores forældre sørgede for at dokumentere den første dig? Jeg kan desværre ikke selv prale af at jeg har billeder fra da jeg var helt lille. Det ville jeg ønske mine forældre havde sikret mig. Men det var nok bare en anden tid dengang. Lav ikke samme fejl vel?

Hvornår?

Det er vigtigt at du kontakter din nyfødt fotograf i god tid. Helst en månedstid før du skal føde. Det skal nemlig times og tilrettelægges før en nyfødtfotografering kan blive en succes. Desuden er det også kun muligt at lave de små nuttede billeder med babyerne hvor de er nærmest “krøllet” sammen indenfor de første 14 dage. 

Flotte fotos af nyfødte

Erfaren fotograf

Som fotograf Odense, arbejder vi selvfølgelig også med andet end nyfødt fotografering. Vi fotograferer både on-location eller i fotostudiet. Vi har mere end 8 års erfaring med kommercielle fotografiske opgaver i Odense og resten af trekantsområdet. Mangler i en fotograf til andre spændende opgaver i området, er i mere end velkommen til at kontakte os eller se flere fotoserier fra andre opgaver herunder:

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 ODENSE

Tlf: +45 42679011

Kontakt

13 + 12 =