Billeder og fotografi – Som fotograf sætter jeg en stor ære i at levere sublim kvalitet til alle kunder.  Fra din idé til virkelighed er der ikke langt – og jeg kommer gerne med input til dig. Det skal ikke gøres sværere end det er.

Bryllupsbilleder – I ønsker at få indkapslet de magiske øjeblikke inden brylluppet og under vielsen. Specielle aftaler kan indgås for længere seancer.

Model – Mangler du billeder til din Portfolio eller skal du starte helt fra bunden som ny model – så lad mig hjælpe dig i gang.

Portrætfotografering – Børn, Par, Graviditetsbilleder. Også på location – se billeder

Kalender – Forkæl én du holder af med 12 billeder af dig selv i forskellige situationer trykt i en flot årskalender. Du sætter selv præg på valg af tøj, stil, makeup, location, – den perfekte gave til den du elsker – som morgengave, fødselsdagsgave eller blot en flot erstatning for blomsterne.

Min Far og Jeg” – Få taget billederne sammen med din far eller mor i deres arbejdstøj, eller i en situation som er typisk for jer. Få taget en personlig og flot billedserie af dig og dine forældre. I sætter selv kulisserne, – så intet er umuligt.

Institutioner – Kan få lavet en udstilling af børnene i institutionen. Lav en aftale, så river jeg en dag ud, for at fange dem i forskellige øjeblikke – I leg er børn skønnest.

Effektivt, professionelt og rettidigt.

Dygtige fotografer tilknyttet og er derfor i stand til at levere en meget høj standart inden for følgende områder.

Portræt
Model
Børne og baby
Produkt
Bryllup

Alt om Odense fotografi

Gode råd

Her er nogle gode råd, som du kan bruge, hvis du skal stå model eller vælge en fotograf til at tage billeder af dig. Har du spørgsmål som ikke er besvaret på disse sider, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Vi laver også Boudoir

Når du står model

 • Mød altid op hos fotografen frisk og veludhvilet.
 • Det kan ses på billederne, hvis du er træt og uoplagt.
 • Pak en taske med det tøj og de ting, du skal have med, aftenen før. Så undgår du også at styrte rundt efter det en halv time før, du skal ud af døren.
 • Tænk grundigt over hvilken type billeder, du vil have taget af dig selv og stå fast på dine grænser.
 • Hvis du skal have taget billeder, hvor du poserer i undertøj/badetøj, skal du ikke tage for stramt tøj på den dag, hvor billederne skal tages. Det efterlader mærker på huden, som kan ses på billederne.
 • Når du har aftalt en tid til en fotosession hos fotografen, så lad være med at lave nogle aftaler 5 minutter efter fotosessionen er slut. En fotosession kan nogle gange godt tage længere tid end planlagt, og det er surt at stå og blive stresset, fordi man skal skynde sig videre til en anden aftale.
 • Er du lidt nervøs ved at få taget billeder, kan det nogle gange være en god ide at tage en rigtig god veninde med. Det kan hjælpe dig med at slappe mere af.
reklamefotografer

Valg af fotograf på Fyn

Der er mange amatørfotografer, som søger modeller. Langt de fleste er seriøse. Der er også en hel del, der ikke er det. Nogle kalder sig selv for fotografer, selvom de kun står med et engangskamera fra Føtex, og er som regel kun ude på at lokke unge piger til at smide tøjet foran kameraet og så smide billederne ud på nettet bagefter. (Billeder og fotografi)

 • Lav ALTID en skriftlig kontrakt, inden du får taget billeder. Den skal bl.a. indeholde en aftale om, hvad billederne må bruges til, hvor fotografen må udstille/offentliggøre dine billeder, samt hvem der har ophavsretten til billederne.
 • Bliver du tilbudt større pengebeløb for at få taget billeder, så find en anden. I de fleste tilfælde stikker der noget under, og du kan ikke være sikker – så undgå vedkommende.
 • Spørg om fotografen har en hjemmeside, du kan se. Det har næsten alle seriøse amatørfotografer i dag. Der vil du kunne se eksempler på de billeder, de tidligere har taget.
 • Hvis en fotograf forsøger at lokke dig til at smide tøjet – f.eks. under påskud af, at han bedre kan bedømme dig, hvis du ikke har tøj på – så lad være. En fotograf kan nemt bedømme dine muligheder med tøj på.
 • Stå fast på dine grænser og gør ikke noget som du ikke har det godt med – en seriøs fotograf vil altid respektere dine ønsker/grænser.
 • Hvis der er noget du er i tvivl om, så spørg altid, og sidst men ikke mindst
Kreativ bryllupsfotografering Odense og Fyn

Video

Video er et meget kraftfuldt medie til at få sine budskaber ud til omverden. Dette er noget jeg har beskæftiget mig med i mange år, og interessen blot vokser dag for dag. Jeg laver videoer for firmaer, som bruger dem i deres salgsorganisationer for at vise hvad de kan leverer af produkter etc.

Videoer til De sociale medier

Hvornår har du sidst ikke selv klikket på en video på eks. facebook, eller klikket rundt på en Youtube? Der er meget fokus på de sociale medier, hvor det er blevet meget populært med videoklip, dette er også et sted mange af mine videoproduktioner lander. Jeg går ind for fornuftige priser på video arbejde, således kan jeg tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Droneflyvning er ikke noget jeg selv udfører, men samarbejder med landet dygtiste folk, som har droner som speciale.

Har du en ide eller en skitse til noget du gerne vil have sat på levende billeder, så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak. jeg har et bagland der kan sættes i gang med at udtænke ideer og kreative tanker om netop dit projekt. (Billeder og fotografi)

Portræt- og modelfotografering

I de seneste år har jeg arbejdet meget med portræt- og modelfotografering, udført især i fotostudier men i enkelte tilfælde også i naturen.

På denne hjemmeside vil du finde eksempler på nogle af mine fotografier. De fleste er sort/hvide fotografier, der efter min mening er bedst til at gengive modellens karakter, udstråling, personlighed, etc. Jeg arbejder mest med analog teknik men i enkelte tilfælde dog også digitalt.

Jeg har adgang til et professionelt fotostudie i Aarhus, og her har de fleste optagelser fundet sted.

Modefotografering Odense

Det første kamera

Det hele startede da min kæreste gav mig det første kamera. Dette var et Minolta spejlrefleks. Et kamera som jeg satte meget stor pris på , endda så stor, at det nu er blevet en særdeles stor del af min hverdag. Jeg forsøger hele tiden at finde nye motiver, og inspiration hvor end jeg er. I dag er Minoltaen blevet udskiftet med et mere moderne digitalkamera Canon 5D, så jeg nu kun skyder digitalt.

Dette giver en større fleksibilitet, med hensyn lave billederne. Primært tager jeg billeder af modeller men har ambitioner om at lave noget mere så som produkt foto samt bryllups fotografering.

Flere artikler:

Foto til fest

Skal du have dit bryllup, sølvbryllup eller konfirmation foreviget, så er du kommet til det rette sted. Kontakt mig for et tilbud.

Model fotografering

Den helt store lidenskab er model fotografering og jeg mangler konstant nye modeller af alle typer. Normalt tager jeg et beskedent beløb for at dækkke de store omkostninger der er forbundet med fotoudstyret, men har du et rigtig spændende projekt så er jeg bestemt til at snakke med.
Men jeg laver naturligvis også bestillingsarbejde.

Idag er bl.a biler og mc’er noget af min store interesse lige så modelfotografering. Jeg har stor erfaring med events og setups til større arrangementer. Lige fra dokumentation til reklamer og at være en del af shows i større forsamlinger med eks. fotostudier og lign. happenings. Det kan vist heller ikke skjules at jeg har en lille passion for retro & pinup en udtryksform der er fyldt med så meget glæde at man ikke kan undgå at blive i godt humør.

Få taget billederne hjemme hos jer selv

Jeg tilbyder dig og din familie en hjemme fotosession, læs herunder hvad fordele det giver jer.

 • Jeg medbringer godt flashlys giver gode billeder.
 • Det hele sker i afslappet atmosfære hvor du og børnene er på hjemmebane.
 • Billederne er mere afslappet og ikke så opstillet som i et studie.
 • Her er der tid til at få de rette udtryk frem.
 • Fotosessions kan arrangeres i weekender.
 • Billeder og fotografi

Fotograf på Fyn

Jeg er din fotograf på Fyn, når øjeblikket skal foreviges! Jeg vil her fortælle lidt om min baggrund. Jeg har siden min ungdom haft en stor passion for billeder og video. Det udvikler sig siden med at blive fulgt op af kurser i foto via den lokale ungdomsskole, og en tid derpå med masser af eksperimentel fotografering.

Videre op til jeg en dag selv stod som underviser i en lokal ungdomsskole hvor jeg lærte elever alt om billedkomposition, fremkaldelse og billedkritik og ikke mindst etik.

Senere blev jeg tilknyttet en efterskole, hvor jeg producerede videoer & billeder på rejser etc. samt udvikle hjemmesider. Dette var en masse gode oplevelser, som jeg nu her drager stor udnyttelse af. Jeg har tillige en stor interesse i medie som værktøj, forstået på den måde, at ved at analyserer og tænke over hvor kraftfulde et virkemiddel billeder og video i diverse udtryksformer er. Dette er noget jeg finder utroligt spændende.

Læs mere: