Vi har mere end 10 års erfaring indenfor Erhvervsfotografering i Odense hvor vores primære fokus erhvervsportrætter og stemningsbilleder fra virksomheder. Vi garanterer altid et top professionelt resultat og en lynhurtig leveringstid. Ligemeget om der skal laves portrætter i miljøet i virksomheden hvor vi igennem billederne fortæller en histore om jeres produkter, service eller fremtidsplaner.

Vi laver stilrene fotos via en ensartet baggrund hvis i ikke ønsker at benytte virksomheden som baggrund.

Ønsker i bare billeder af jeres arbejdsplads og miljø har vi også her stor ekspertisen. Vi kommer naturligivs gerne ud i virksomheden så i slipper for at skulle undvære ansatte i flere timer om dagen for at få billederne taget af de ansatte. Vi åbner selvfølgelig også vores fotostudie i Odense op det og tilpasser opgaven efter jeres behov.

Læs også:

Professionelle erhvervsfotos – Erhvervsfotografering i Odense

Vil i have leveret professionelle erhvervsfotos af af lokaler, arbejdssituationer eller packshots af jeres produkter. Så skriv til os. Vi laver et godt tilbud på fotografering og mailer jer en god pris på opgaven. Alle vores fotoopgaver indeholder x-antal billeder efterbehandlet efter aftale. Billederne bliver redigeret ogleveret digitalt som download i fuld opløsning.

Når fotoopgaven er færdig hos jer, så uploader vi billederne til et online galleri så i kan udvælge de billeder i ønsker vi skal lave til jer. Billederne kan leveres i både web opløsning til hjemmesider og de sociale medier og i store filer til tryksager og print. Det giver jer god tid til at udvælge de helt rigtige billeder der matcher jeres behov.

Vi grov sortere altid jeres billeder før vi uploader dem til online galleriet. Vi giver også gerne vores input hvis i ønsker det. Vi forsøger altid at have den hurtigste leveringstid i branchen.

HjemBlogErhvervsfotografering i Odense