foto-logo-1

Erhvervsfotograf Odense

Velkommen til Odenses professionelle erhvervsfotograf. Vi laver hver uge professionelle billeder af Odenses erhvervsliv. Erhvervsfotograf Odense – Vi laver flotte medarbejderportrætter, billeder af virksomheder, events, housewarmings, produktfoto, industrifotos, dokumentar fotografering og meget mere.

Fotografering Fyn

Erhvervsbilleder

Når man driver virksomhed, bør man gøre sig klart at jeres visuelle udtryk, har en enorm stor magt. Meget større end man umiddelbart skulle tro. Vi ved jo godt allesammen, hvorfor det er sådan. Når vi på nettet søger efter en mægler, tøj forhandler, en håndværker etc. Så er mødet med dårlige billeder og en kedelig hjemmeside, mere end nok til vi smutter videre til den næste hjemmeside i rækken på Google under “fotograf Odense” eller “Erhvervsfotograf Odense”. Vi har med 10 års erfaring leveret masser af billeder til Odenses erhvervsliv.

Professionelle erhvervsportrætter af virksomhedens ansatte

ERHVERV

Erhvervsbillederne er – som navnet antyder – de billeder, som jeg tager, hvor det er et selskab, der står bag. Det kan være i forbindelse med mit grafiske arbejde eller hjemmesideopdatering – eller det kan være enkeltstående opgaver. Jeg prøver lidt af hvert og fotograferer både mode, legepladser, dyr m.m.
På denne side kan du se nogle af de billeder, som jeg har taget for de forskellige firmaer. 

Fotografering i virksomheden 

Vi laver også interiør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring Odense.

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.

Erhvervsfotografering

FOTO OPGAVER

Housewarmings

Events og housewarming etc (Erhverv og virksomhedsprofil)  Skal i holde et event eller en housewarming og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Ved housevarming får man også fin mulighed for at komme rigtig tæt på de mange inviterede til arrangementet, så i efterfølgende kan få en lang række professionelle fotos at vælge imellem i efterfølgende kan ligge på hjemmesiden eller på jeres sociale medier. 

Billeder virker

Professionelle billeder, taget ved en professionel fotograf. Billeder masser af stemning, godt lys og flotte miljøfotos, skaber bare et mere ærligt og lækkert udtryk på jeres hjemmeside. Vi lever i en visuel tid, hvor den ene fjernsynsproducent og computer fabrikant dagligt forsøger at overgå hinanden, i hardware specifikationer. Hvor Hollywood og Netflix bomber os med flotte film samt tv-serier i den vildeste HD kvalitet, blæst op på store OLED fladskærme, så duer det altså ikke jeres hjemmeside, ligner noget fra en tid hvor det visuelle var telefonbogen.

Kvalitet

Det kan for det første være en hjemmeside med en masse tekst og info om materialer, viden, evner, kvalitet og services etc vi ikke orker. Folk har en tendens til lynhurtigt at hoppe videre til hjemmesidens billeder eller “om firmaet”. Møder de ingen gode billeder af personalet, eller personerne bag firmaet, så er de hurtigt væk igen. Hvis firmaet har valgt at få lavet deres billeder, ved en hobbyfotograf eller den kære fætter Bent. Og står disse fotos så kedelige og grå i både udtryk og kontrast, kan dette koste jer kunder på den lange bane.

Medarbejder foto

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof. Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv. Uanset om i er mange eller få i virksomheden, så handler gode portrætter på hjemmesiden om at vise jeres ansatte fra den bedste side.

Flotte billeder

Blikfang!

At miste potentielle kunder på DEN foranledning, er decideret dumt. Som professionel erhvervsfotograf i Odense, ved vi hvor godt, fotos virker på en hjemmeside. Det gør vi fordi vi gennem feedback, fra de kunder vi har arbejdet med, at henvendelserne er meget højere end før. Vi anbefaler seriøst at i får et samarbejde med en fotograf, der lærer jeres virksomhed at kende. Så denne kan skabe en ensartethed i jeres online erhvervsprofilering gennem jeres fotos. For i skal jo huske på at det hvergang i får et besøg kan være et potentiel kundeemne, der kigger for jeres hjemmeside.

Styrk jeres virksomheds hjemmeside og LinkedIn profilbilleder med en ensartet portrætserie.

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 ODENSE

Tlf: +45 42679011

Kontakt

6 + 5 =