Familie fotograf Fyn enten i naturen eller i vores fotostudie. Familiefotografering af en hel familie foregår oftest i vores fotostudie i Odense eller endnu bedre, et skønt sted i naturen. I fotostudiet har vi masser af plads og mange spændende forskellige rekvisitter vi kan benytte til familiebillederne. Vi har også gode muligheder for at benytte nogle af vores forskellige baggrundsfarver til familieportrætterne på Fyn.

Se flere kreative familiebilleder her

Familieportrætter

Når man fotograferer i naturen giver det som regel en naturlig og mere afslappethed hos hele familien der skal fotograferes. Denne slags billeder bliver bedst når alle i familien slapper af og kan bevæge sig frit rundt. Vi laver også forskellige fællesbilleder og derudover alle de kombinationer og enkelt portrætter I gerne vil have lave. (Familie fotograf Fyn)

Er jeres familie på mere end 6 personer vil vi altid anbefale at vælge en lokation i naturen. Personligt anbefaler vi altid at vi fotograferer i større gruppefotos af familier i naturen hvor der er masser af plads.

Gruppebilleder og børnefoto

Når vi alligvel er afsted på fotoopgaven og i har afsat dagen til gruppebilleder af familien. Hvorfor så ikke få lavet nogle gode portrætter af børnene til feks julegaver eller til jer selv? På den måde slår i faktisk 2 fluer med et smæk. På den måde betaler i ikke for at få fotografen aktiveret 2 gange over en periode.

Ved at bede fotografen lave nogle billeder af børnene alene og måske endda portrætter af jer voksne alene også til fornyelse af billederne på de sociale medier eller ansøgning.