foto-logo

Familiefotograf Odense

Velkommen til siden om en dygtig Familiefotograf til familiefotografering Odense. Ønsker i en familiefoto pris så ta et kig i under vores priser. Vi har altid mange gode tips til familiefotografering hos os. Som fotograf i Odense gennem snart 8 år nu, har vi fotograferet alt indenfor familiefotografiet, herunder:  børnefoto, gravidfoto, babyfoto, søskende foto, kærestepar, konfirmationsfoto, bryllupsfoto etc. Vi kører over hele Odense. I kan få en professionel fotograf hjem til jer, på legepladsen, i haven, en tur i skoven eller på stranden. I bestemmer hvor i Odense vi skal fotografere jer og når i ønsker det.

Familiefotos

Familiefotografering med glød

For os handler familiefotografering om mere end blot at registrere et fotografi af en familie. Vi vil gerne ind og fange udtrykket i den glød den enkelte familie udstråler. Den intensitet og glæde, der er mellem far, mor og børnene. Jo mere vi kommer under “huden” på familien, des mere udståling får familiebillederne. Vi kommer gerne hjem til jer og laver en flot fotoserie. Skal i bruge et skønt familiefoto i julegave til bedsteforældrene?

Familier og grupper

Et familie billede eller gruppe billede er den perfekte gaveidé. Mange får lavet et billede af hele familien, med søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser. Vi kører gerne over alt i Odense og tager også gerne en tur rundt på resten af Fyn. Skriv en mail til os og lad os få en uforpligtende dialog omkring jeres behov for gruppe eller familefotografering.

Glæd bedsteforældrene med et nyt billede af børnene

FOTOGRAFERING Odense

FOTO OPGAVER

Familiebilleder

Et familiebillede eller gruppebillede behøver ikke være kedeligt. Det kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet. Det kan fx være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede eller kreative familieportræt.

Familieportræt

Velkommen til siden om en dygtig Familiefotograf til familiefotografering Odense. Ønsker i en familiefoto pris så ta et kig i under vores priser. Vi har altid mange gode tips til familiefotografering hos os. Som fotograf i Odense gennem snart 8 år nu, har vi fotograferet alt indenfor familiefotografiet, herunder: børnefotogravid foto, babyfoto, søskende foto, kærestepar, konfirmationsfoto, bryllupsfoto, gruppefotos og meget mere. Vi kører over hele Odense. I kan få en professionel fotograf hjem til jer, på legepladsen, i haven, en tur i skoven eller på stranden. I bestemmer hvor i Odense vi skal fotografere jer og når i ønsker det.

Gruppebilleder

Vi elsker vores arbejde indenfor familiebilleder fotograf i Odense. Vi er ikke en billig fotograf, men vi er til gengæld ret gode til det vi laver. Det er nogle af livets største minder vi laver og derfor skal i ikke kigge pris, men kvalitet. Uanset om vi laver gravid fotografering, børnefotografering eller billeder af større grupper og familier, er det altid med den kreative vinkel og gløden i øjet. Som fotograf familieportræt Odense elsker vi nærværet med familierne. Den kærlighed og glæde, der er når man får lov til at komme tæt på og fotografere parret er noget helt unikt. 

Børn og familie

Familiefoto Odense på den sjove måde. For os er det vigtig at fotograferingen bliver både hyggelig og sjov. Når en familie samles på tværs af landet, så opstår, der altid en skøn gensynsglæde og det er blandt andet den vi elsker at fotografere. Familiebilleder skal ikke være kedelige, de må gerne have en masse glød og kant. Akkurat som bryllupsfotografiet har flyttet sig fra det traditionelle foto til det mere skæve og kreative, så synes vi også familiefotos bør gøre det samme. Skal i have lavet en kreativ serie af jeres familie sammen, så bare send os en mail og spørg på en photoshoot pris.

familie foto Fyn
familiefoto - mor og barn

Flotte billeder

En dag for hele familien

At få samling på en hel familie til at mødes til et stort gruppefoto, billeder af børnene eller søskende billeder, kan indimellem være noget af en udfordring. Derfor er det vigtigt at i involvere fotografen, ret hurtigt i jeres planlægning, så alle tidspunkter og mødesteder er nøje programsat. Der skal helst være styr på planlægningen hvis større gruppefotos og familiefotos skal lykkes. Skriv til os og hør mere om familiefotografering i Odense og på Fyn.

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 Odense

Tlf: +45 42679011

Kontakt

8 + 15 =