foto-logo-1

Eventfotograf Odense

 Velkommen til eventfotograf Odense. Skal i holde et event i virksomheden, eller et foredrag eller en reception? Vi fotograferer alle slags events. Eventfotografering har vi mere end 10 års erfaring med. Vi leverer altid personlige og stilrene fotoserier fra events. Vi fanger medarbejdere, ledelse, foredragsholdere samt stemningsbilleder ved receptioner. Esbjerg har mange spændende virksomheder og vi har fotograferet en del events gennem årene.

Event Fotografering Fyn

Event og Housewarmings

Portrætter af ansatte ved Events. Nogle af vores større kunder vælger at hyre fotografen en hel dag, til at lave billeder af både eventet eller det arrangement i laver og samtidig kombinere det med medarbejderportrætter af alle de ansatte. På den måde får i mans alle alligevel er samlet en perfekt mulighed for at opdatere billeder af jeres ansatte og selve eventet. På den måde får i masser af nye fotos til jeres hjemmeside og de sociale medier på en gang.

BOOK KVALITET

Udover eventfotografering og fotografering af housewarmnings og andre arrangementer. Vi leverer også professionelle billeder af jeres firma / virksomhed samt de produkter i producere. Det er vigtigt at have flotte billeder af jeres virksomhed, produkter og personale både på jeres hjemmeside, Facebook, Linkedin, Instagram, Google+ osv. Billederne er jeres ansigt udadtil og det viser jeres virksomhed fra en seriøs side.  Idag går Google meget op i at man konstant opdatere sin hjemmeside med nyheder og billeder samt videoer. Det betyder så at i kommer til at mange billeder fra reelle events, receptioner, konferencer og andre housewarming arrangementer fra jeres virksomhed. Lad os få en snak om de billeder i gerne vil have lavet fra et kommende event.

Fotograf til events

FOTO OPGAVER

Eventfoto Odense

Går I med planer om afholdelse af et Event i Odense på Fyn? Har i overvejet at forevige dagen ved en professionel fotograf? Vi er eksperter i at dokumentere arrangementer og den stemning og atsmosfære der ofte er tilstede.

Konferencer

Vi holder til i hjertet af Odense hvor vi selvfølgelig også arbejder som fotograf. Vi har specialiseret os i at fotografere konferencer og events. En af grundene til vi nyder lige netop denne slags fotoopgaver, er det ofte byder byder på udfordringer og stiller store krav til os.

Foto tekniske krav

Både events og konferencer og events findes i både de små og intime samt det helt store. De fotografiske krav har dog en del fællesstræk. En “kold” konferencesal er sjældent skabt med kreativ fotografi for øje. Det stiller krav til jeres event fototograf da lyset ofte egner sig mere til PowerPoint præsentation end portrætter.

Fluen på væggen

Når vi jobber ved events etc foregår det altid, som”fluen på væggen”, hvor vi forsøger ikke at skabe unødig forstyrrelse for deltagerne Som fotograf glider man ofte ind og ud af de forskellige roller. Hele tiden med fokus rettet mod, muligheden for gode billeder er, og hvordan stemningen i rummet er.

Hvilke?

Events vi dækker er faktisk mange forskellige spændende arrangementer. Det kan f.eks. være:

  • Firmafester
  • Foredrag
  • Medarbejderture
  • Messer
  • Kundearrangementer
  • Housewarmings
  • Sportsarrangementer
  • Koncerter

Hvad?

Som professionel eventfotograf forsøger vi altid at ramme de glade, smilende, spontane og autentiske personlige udtryk i de event billeder, vi skyder. Når medarbejdere mødes et andet sted end på kontoret, så opstår, der altid en anerledes og mere afslappet stemning end på det mere almindelig job på kontoret eller arbejdspladsen.

Odense Congress Center

Odense Congress Center er nærmest blevet vores andet hjem over de sidste par år. Vi har fotograferet et hav af messer, events, foredrag, koncerter, udstillinger og meget mere her. Det er et utrolig dejligt alsidigt job at lave eventfotografering og vi møder så mange spændende mennesker.

Hvem?

Med en passioneret og visuel eventfotograf bag kameraet sikrer i jer en dygtig og kompetent visuel sparringspartner, der altid leverer høj kvalitet. Så kan i få nogle nye billeder til hjemmesiden og de sociale medier. Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på eventfotografering i Odense eller et andet sted på Fyn.

Flotte billeder

Foredrag?

Skal i afholde et event, et foredrag? Skal i holde et event i virksomheden, eller et foredrag eller en reception? Vi fotograferer alle slags events. Få masser af eventbilleder af jeres arrangement uden at behøver at bekymre jer om antal billeder eller den kvalitet, billederne leveres i. Vi har mere end 10 års erfaring med fotografering af store events, og kvaliteten er altid i top.

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 ODENSE

Tlf: +45 42679011

Kontakt

3 + 9 =