foto-logo

Portrætfotograf Odense

Få lavet dit næste portrætfoto af en dygtig portrætfotograf Odense. Portrætfotografering og portrætfoto handler om at finde frem til personen på billedet, og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet. Vi vil ind bag “facaden” og finde ægtheden frem, så vi kan fremhæve det på vores måde at portrættere personen på.

Portrætfotografering Fyn

Personlige portrætter

Portrætfotografering handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret. Portrætfoto er blevet et af de emner vi elsker at beskæftige os allermest mest. Herunder kan i se flere eksempler med tiden på vores portætfotografi.

En historie 

Ved at rykke portrætfotograferingen udenfor, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne. Det vigtigste er at skabe den gode historie og sætte personen ind i en historie, der skaber sammenhæng til personen.

FOTOGRAFERING Odense

FOTO OPGAVER

Portrætfoto

Portrætfoto skal have glød og personligt udtryk. Portrætfotografen skal skabe rum for dynamik og kreativitet og sikre sig den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage.

Personlighed

Et stærkt portræt udstråler altid masser af personlighed og karisma. Gå derfor efter en portrætfotograf med erfaring. Portrætfoto behøver ikke altid laves i fotostudiet. Man kan sagtens lave mange spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen, som baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

spændende mennesker

Portrætfoto er mange forskellige ting, men det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet. Vi elsker jobbet, som portrætfotograf i Odense, da vi møder mange spændende mennesker.

Udstrål professionalisme

Få lavet et portrætfoto der virker – Et professionel portrætfoto kan uden diskussion få uvurderlig værdi i rigtig mange situationer. Det kan faktisk betyde forskellen på om du får drømmejobbet eller ej, så er du jobsøgende, bør du få lavet et godt vellignende portræt. Det udstråler både seriøsitet og professionalisme med et godt portrætfoto på f.eks. din Linkedin profil, din Facebook side selvfølgelig på dit CV.

Et godt portrætbillede

Vi ved jo allesammen at det tit er det første indtryk, der tæller. Et godt portrætfoto fortæller sin egen historie, det viser noget om personen og det fortæller at du er seriøs og har ofret penge på at få lavet et godt billede, det kan virksomheder lide, det udstråler seriøsitet. Et godt portrætbillede åbner mange døre. Der er ingen tvivl om at du vælger en professionel portrætfotograf til opgaven, sikrer dig du får den kvalitet du går efter, så du får det rette udtryk på dit portrætfoto.

Medarbejderne

Man bør bestemt gøre det samme i virksomheden. Gode portrætbilleder er på en virksomheds hjemmeside, viser et signal om seriøsitet og at man, som virksomhed ønsker at fremstå med ansigter vendt mod eventuelle nye kunder, som gamle og velkendte kunder, det skaber allerede, der en relation til virksomheden. På firmaets “kontaktside” eller “om-side” er de forskellige medarbejdere tit samlet. På denne måde bliver den samlede virksomhed repræsenteret ud fra disse medarbejderfotos på en seriøs måde. (Få lavet et portrætfoto der virker)

Odense

Hvis en virksomhed har dårlige eller kedelige og uensartede portrætfotos liggende på hjemmesiden, vil det kunne få en negativ indflydelse på modtagerens eller kundens indtryk af jeres virke. Sikrer jer derfor en professionel portrætfotograf, det er uden diskussion alle pengene værd Husk på : de gode portrætbilleder, kan i sidste ende kan ende vise sig at tjene sig selv ind igen i form af nye kunder til firmaet. Skriv til os og hør mere om portrætfotografering i Odense, i er altid velkommen.

Personlig branding

Hvad er det perfekte portrætfotografi ?Personlig branding billeder er vigtige for at skille sig ud og stå stærkt. Portrætfotos og billeder til personlig branding er vigtige for virksomheders evne til at tiltrække de rigtige kunder og skabe købelyst. Portrætfotograf til erhverv og privat inkl CV. Professionel portrætfotograf med øje for detaljerne. Jeg har en afslappet fremgangmåde, hvor igennem vi får det naturlige smil frem.

portraetter
portrætfoto

Flot portræt

Vi Guider

Lad en portrætfotograf hjælpe dig. Kontakt os for at få en god snak om, hvordan vi får lavet det portræt, du ønsker dig. Som erfarne fotografer har vi altid masser af gode råd til portrætfotografering, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er.

PORTRÆT

Ved at blive portrætteret gør du dine billeder til et evigt minde for både dig og dine kære. For du har jo en enestående mulighed for selv at bestemme, hvordan din familie både nu og i eftertiden skal huske dig.  

Det kan også være, at du har billeder nok af dig selv – og dine børn, gudskelov. Men hvad med f.eks. dine forældre? Sandsynligheden er trods alt større for, at det er lige netop dette billede, som du kommer til at savne allermest, så hvad med at tage initiativet til det, mens tid er? Du kan evt. kontakte mig med henblik på køb af et gavekort til en fotografering. Et gavekort, som viser, at du egentlig bare gerne vil have et portræt og evigt minde om dine kære.

Fotograf Lone Brand

Kochsgade 31D, 5000 Odense

Tlf: +45 42679011

Kontakt

13 + 11 =