4 poseringstips til kvinder – En guide til posering foran kamera og fotograf i Odense. Hvordan du poserer på et billede, kan have stor indflydelse på det færdige resultat. Uanset om du får taget billedet hos en professionel fotograf Odense, eller om du tager et selvportræt på din telefon til din Instagram-profil, vil den rette posering gøre underværker for dine billeder.

Læs gode råd før fotografering

I det følgende giver vi dig 4 poseringstips, så du kan tage dig ud fra din bedste side, når du skal foreviges på et billede.

Artiklen er bragt i samarbejde med Onlywomen.dk

Læs mere:

portrætbilleder odense

1. Få styr på lokkerne

Hvis du har langt hår, er det særligt vigtigt, at du gør noget ud af at placere håret hensigtsmæssigt og at det sidder, som det skal. Har du uglet hår, er det ofte noget af det første, man bemærker på billedet, hvilket er en skam.

Den rigtige modefotograf

2. Træk hagen ind

Du har måske ikke lagt mærke til det før nu, men når vi mennesker står afslappet, vil de fleste af os stå på en sådan måde med hovedet, at vi får en lille dobbelthage. Uanset hvor tynd du måtte være, dukker den lille grimme dobbelthage op, hvis ikke du sørger for at posere korrekt.

3. Løft lidt op i armene

De fleste af os har en tendens til at lade armene hænge løst ned ad siden, når vi skal have taget billeder. Det er dog ikke specielt hensigtsmæssigt, da det kan få dig til at virke akavet og ukomfortabel på billedet.

4. Roter overkroppen

Hvis du vender skuldrene direkte mod kameraet, kan det få dig til at virke større og måske endda en smule intimiderende. I stedet for at pege skuldrene imod kameraet, bør du rotere overkroppen en smule, så det kun er den ene skulder, som peger i retning af kameraet.

HjemBlog4 poseringstips til kvinder