Portræt

Fotograf i Odense på Fyn – En fotografs fornemste opgave er at indfange en person og personen bag, når vi lægger an til et portræt. Et portrætfoto skal vise den vi fotograferer fra sin allerbedste bedste side. Få lavet billeder i vores studie i Odense.

Børn

Portrætter af børn bør altid vise livsglæde og spontanitet. Ingen børn er ens og den slags er fotografen selvfølgelig opmærksom på. Få taget billeder du aldrig glemmer i Odense.

mark

Bryllup

Ved at vælge en bryllupsfotograf sikrer i jer at hvert dyrebare minde fra den store dag bliver foreviget. Det sikrer jer i at i kan nyde festlighederne og brylluppet.

mie og lasse bryllup

Gravid

Få lavet et smukt billede og et minde der foreviger en fantastisk tid du gerne vil kigge tilbage på. Book en et gravid portræt ved vores studie i Odense og få lavet et skønt minde billede om barnets tid i mors mave.

Lise mavebillede

Newborn

Lad os fange et stemningsfuldt billede af jeres lille ny baby. Vi leverer jer et super skønt minde i aldrig glemmer. Kontakt os og få tid til en fotosession studiet i Odense og lad os lave et foto for livet.

Læs mere:

Barnedåb

Vælg at booke en fotograf til dåben og få leveret en af livets største højtider. Vi kommer i hele Odense og resten af Fyn.

Stemningsbilleder ved optiker

Louis Nielsen har moderniseret flere af deres butikker Fyn også Odense, og vi fik opgaven at lave stemningsbilleder fra flere af deres butikker før og efter åbningen af de nye butikker. De ville gerne have lidt reportage billeder fra selve butikken og senere når de nye butikker står klar, fotos fra facaden, grand opening etc. Vi nyder at lave denne slags stemningsbilleder, som fotografer.

Læs om Odense fotografi her

Louis Nielsen – en optiker med focus på briller og kontaktlinser

Odense

Fotograf i Odense på Fyn