Dygtig fotograf på Fyn (fotograf fyn)

Fotografering af mennesker er vores speciale – Som professionelle fotografer kører vi over hele Fyn og leverer stilrene og kreative portrætter indenfor både erhverv og private. Vi laver erhvervsportrætter, standard portrætfoto til dating, facebook, linkedin, hjemmesider, visitkort og meget andet. Fyn har mange dejlige byer vi ofte besøger, og vi kan nævne Odense, Middelfart, Bogense, Ringe, Strib, Assens, Svendborg, Tommerup, Nyborg, Kerteminde og mange flere.

Dygtig fotograf på Fyn (fotograf fyn)

Erhvervsfoto og erhvervsportrætter

Når vi får en opgave hos en virksomhed, medbringer vi altid eget grej til at lave gode teknisk flotte erhvervsportrætter og stemningsbilleder i jeres virksomhed. For os handler det altid om inden vi ankommer hos jer, at have afstemt hvilke ønsker og krav i har til billeder af personale og selve virksomheden. Hvilke billeder er de vigtigste og hvilket budskab vil i gerne sende med billederne. Vi er altid i en god dialog med vores kunder og mange vælger at bruge os igen og igen. Det takker vi selvfølgelig for 🙂

Læs mere om fotografen på Fyn her.

Alt om Odense fotografi

Virksomhedsprofilering

Billeder til virksomhedsprofilering ved “Boligmarkedet”

Vi blev ringet op af marketing for “Boligmarkedet”, avisen + hjemmeside, at de skulle bruge nogle nye medarbejderfotos til virksomhedsprofilering på deres hjemmeside. Vi tilbød dem vores “følg jeres virksomhed for en dag” og de sagde ja. Vi startede med at lave stemningsbilleder på kontoret og fangede “ånden” i virksomheden. Herefter lavede vi de mere “seriøse” virksomhedsportrætter af ledelse og personale. Fotografering af mennesker i Odense.

Læs mere fra os: