Hos fotograferne i Odense har vi en kæmpe passion for fotografiet. Hvad der startede som hobby og hygge for snart 10 år siden er nu blevet både levebrød og verdens bedste job. Passionen for billeder og fotografering er forblevet den samme og det er faktisk ligemeget hvilken fotografisk opgave i stiller os, så nyder vi hvergang en kunde kontakter os med et behov for nye billeder. Vi laver mange ting, som kreative fotografer i Odense. Herunder er nævnt bare nogle få af dem.

Vi laver mad billeder i hele Odense

Passion for fotografiet

Portræt i Odense

En dygtig fotografs fornemste opgave er at indfange menneskets personlighed når vi fotograferer et portræt. Et godt portræt bør altid vise dig fra din allerbedste side. Vi fotograferer allesteder i Odense. Lad os stå for dit næste portræt.

Se portrætter

Portrætfoto

Børn

Når man skal fange et godt portræt af et barn, bør det altid afspejle barnets livsglæde, også selvom barnet førler sig lidt genert. Det er ikke alle børn der er ens og det ved en god fotograf. Lad os fotografere det bedste minde i altid vil huske i Odense.

Se børnebilleder

børn og billeder

Bryllup i Odense

Når i hyrer en bryllupsfotograf, sikrer i jer ikke kun de dyrebareste minder fra en af livets største dage. I får også en chance til at få foreviget alle jeres familie og venner på en flot måde i et flot bryllupsalbum. (Passion for fotografiet)

Se bryllupsbilleder

bryllupsbilleder

Gravid i Odense

Lad os lave et billede der fanger en helt speciel og unik tid mange forældre gerne vil se tilbage på. Book tid hos os til et flot gravid portræt hos os i Odense og lad os skabe et unikt billede så du altid kan mindes den skønne tid.

Se gravidbilleder

gravid i Odense

Newborn

Lad os skabe et skønt og stemningsfuldt billede af jeres lille ny baby. Et skønt minde i efterfølgende kan glæde jer over. Book en tid til et newborn fotoshoot i Odense og lad os lave et billede og minde for livet.

Se newborn billeder

newborn

Familiefoto i Odense

En dag i familiens tegn er altid en skøn ting. Overvejer i en kreativ familiefotografering i Odense? Så er der mange skønne og smukke steder til fotografering af større og mindre familier, børn og gravide.

Se familiebilleder