En sjov begivenhed for familien

Fotoopgaver i Odense – Fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

Fotografering af jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Odense. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

Professionel kreativ børnefotograf fra Fredericia og Treldenæs

Fotografering til CV

Odense fotografi fik et hyggeligt opkald fra en ung mand, der skulle bruge et par friske portrætfotos til hans  jobansøgning og CV. Vi valgte at lave billederne lidt mere “markeret” via lyslægning. Derefter fik billedet en tur i Photoshop med lidt Sharpen tool og og toning. Portrætfotografen i Odense.

Overvejer i at få lavet en fest fotografering?

Boudoir og sensuel

Du har måske hørt om en af tendenser inden for bryllupsfotografering. Det indebærer bruden iført hendes undertøj, brudesko og lingeri. Boudoir fotografering er absolut af stigende popularitet blandt kommende brude, men hvad er det egentlig det drejer sig om? (Boudoir og sensuel fotograf).

Boudoir fotografering er en sexet ny trend, der er specielt populær som en bryllupsdag gave/ morgengave fra en brud til hendes brudgom. Boudoir billeder tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, manden skjorte eller andet hun føler sig sexet i.

Det anbefales at fotografering foregår senest 3 uger før brylluppet dagen, da bruden skal have tid til at udvælge billederne og fotografen skal retouchere i dem. Det er en sjov og forkælelse oplevelse,og en god måde at forkæle sig selv på, med blandt andet manicure, ansigtbehandling eller andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen. (Fotoopgaver i Odense)

Brug for en dygtig mad fotograf?