Fotografens uddannelse

Hvad laver en fotograf? Fotografen fremstiller og tænker i billeder. På uddannelsen lærer du om teknikken bag billeder, og hvad de kan indeholde og udtrykke.

Der ligger ofte mange overvejelser og valg bag gode billeder. Du skal især tænke på motiv, lys og efterbehandling. Ud over den tekniske viden kræver arbejdet også sans for billeder – og som portrætfotograf evne til at skabe tillid til dem, man fotograferer.

Fotografer laver fx portrætter, reklamer eller illustrationer til blade, aviser og kataloger. En fotograf arbejder normalt som ansat i medieverdenen, som freelancer eller i eget firma.

Fotografer

Grundlæggende viden om foto

Fotografuddannelsen giver en grundlæggende viden om de mange forhold, som bestemmer kvaliteten af forskellige billeder. Her tænkes på hele vejen fra planlægning, optagelse og endelig færdiggørelse af billeder. Det er ofte en dyr og teknisk kompliceret proces, der stiller store krav til fotografens dygtighed.

Fotografens arbejdsområde er meget bredt. Det kan fx være at lave reklame- og illustrationsbilleder, portrætfotos, luftfotos eller idéforslag og skitser til kunder.

Vi specialiserer os i fotografering af portrætter, billeder af mennesker, til privat brug eller til brug på dit CV, ansøgning, online-profil, som fx Facebook, LinkedIn eller Dating. Vi har mange års erfaring og mange glade kunder, der kommer igen, når livet bringer dem til situationer, hvor de igen skal bruge billeder.

Grundlæggende viden om foto

Alt om Odense fotografi

Dansk fotograf fra Odense, med speciale i bryllupsfotografering, børnefotografering og portrætfotografering. Fotograf i Odense, på fyn. Portrætfotograf Odense, Bryllupsfotograf Odense. 5000 Odense C. Kvalitetsbilleder til private og erhverv. Mobil foto af portræt, baby, konfirmand, bryllup. Din fotograf i Odense. Jeg er en professionel og kreativ fotograf, der har arbejdet som selvstændig i mange år.

Fotografer – fotografer, portrætfotografering, fotografisk virksomhed, fotohandlere, bryllupsfotografer, bryllupsfotografering. Skal du bruge en Fotograf Odense, så kan du ringe eller skrive til fotografen. Ingen foto opgave er for lille eller stor. Professionel fotograf i Odense. Foto og videoproduktion. Portrætfotograf i Odense.

Alt om Odense fotografi

Portræt

Som kvinde er det vigtigt med god makeup når der skal tages portrætter. Der må gerne puttes lidt mere foundation på huden end normalt da det kraftige lys fra blitz nemt får huden til at se bleg ud. Foundation giver ligeledes en ensartet hud og forhindrer genskin i huden.

Vær også opmærksom på dit hår da selv små fimrehår bliver tydeliggjort når det bliver belyst via blitz.

Du bliver ikke professionel fotograf, men du vil lære de principper som alle professionelle fotografer benytter sig af når de fotograferer.

 •  fotograf odense billig
 • fotograf odense c
 • fotograf odense portræt
 • fotograf fyn
 • fotograf odense odense sø
 • fotografuddannelse odense
 • fotograf dalum
 • familiefotografering odense
 • familiefoto odense

På fotokurset kommer du blandet andet til at:

 • Lære om Blænde, lukketid og ISO
 • Lære om Kameraets ”professionelle” programmer
 • Gennemgå nogle få øvelser der gør dig klogere på dit kamera
 • Tage billeder med dit kamera som vi i fællesskab snakker lidt om.
Portræt

Erhvervsfotografering i Odense og på Fyn

Erhvervsportrætter der gør indtryk! Professionelle billeder fra portrætbilleder til personalefoto! Udfører alt indenfor kreative mode og reklame fotografering. Privat- & Erhvervsfotografering. Portræt med personlighed. En Fotograf med det rette setup.

Portrætfotograf fra Odense, København og Århus. Portrætfoto som er naturlige og fortællende. Fotografering af individer, familie, kærestepar m.m. Fotograf fra Odense. Moderne bryllupsfotograf, portrætfotograf og børnefotograf.

At vælge en erfaren fotograf til din fotografering er så godt som en garanti for, at dine billeder bliver gode. Hvis du beslutter at tage kontakt til en fotograf fra oversigten Fotograf Odense, så husk at undersøge om den valgte fotografs stil svarer til dine tanker. Prisen er til at betale.

Hvis du kigger efter en fotograf fra en anden del af landet og ikke fandt hvad du ledte, så prøv evt. fotograf hillerød, fotograf horsens eller brug menuen øverst for at finde fotografen du ønsker. Længere oppe har vi lavet en oversigt over fotografer fra områder/byer tæt på Odense.

Hvis du specifikt kigger efter fx. en portrætfotograf til portrætfoto, reklamefotograf til reklamefoto eller dyrefotograf til fotografering af dyr, så brug vores oversigt over fotografer med disse fotospecialer.

Bryllupsfotografering Odense og Fyn

Fotografering af mad en hyggelig opgave

Det er altid en sjov og spændende opgave at få lov til at lave kreative billeder af mad. Mad fotografering er en krævende opgave, hvor man ofte bruger flere lyskilder for at få maden til at se både lækker og indbydende ud.

Mad fotografering er nok en af de sværeste opgaver man får, som fotograf, da maden hele tiden skal holdes lækker i look og ikke må stå for længe. Derfor skal lyslægning og vinkler samt kamera stå klar, når maden er klar.

Vi laver mad fotografering i hele Odense og opland. Så skriv til os og hør mere.

Erhvervsfotografering i Odense og på Fyn

Fotografering af børn i Odense

Som kreativ fotograf i Odense laver jeg mange forskellige børnefotograferinger i og omkring Odense. Jeg elsker at fotografere børn i alle aldre. Det er så livsbekræftende og hyggeligt. Børn er ligetil, og gør og siger hvad det passer dem. Børnefotografering er en af de ting jeg brænder allermest for at lave.

Mangler i en dygtig fotojournalist?

Børnebilleder skal have en masse personlighed over sig og børnene skal hygge sig og slappe af i fotografens selskab. Billederne af ungerne skal være fyldt med spontanitet og frirum. Så børnebillederne får et kreativt og spændende personligt udtryk med en friskhed og glød over sig.

Fotografering af børn i Odense

Reportagefoto for Q-magasinet

Q-magasinet bruger os ofte til at lave forskellige reportageagtige fotoartikler. Og på denne lavede vi artiklen om Hanne, der har Turner Syndromet. Hendes højde er ikke, som andre mennesker. Men hun fungerer perfekt og nyder livet og er mor til 2 dejlige børn. Dejligt med den slags opgaver. Læs artiklen via Q-magasinet . Foto serien skulle laves i hendes omgivelser.

Fotografering af Mor og barn

En lille sød foto serie over tid

Jeg har været så heldig at få lov til at fotografere den smukke mor, i en gravid foto serie, som vi lavede i naturen, for at give billederne mere energi og dynamik end i fotostudiet. Da hun så billederne blev hun så heldigvis, så glad at hun spurgte om jeg ikke ville lave billeder af deres baby efter fødslen.

Jeg lavede så billederne ud fra , den ide at fotografere babyen, med billederne fra moderens graviditet, for at skabe en sjov sammenhæng mellem de 2 tidsperioder.

morgengave

Morgengaven til manden

Få da lavet en super fed morgengave serie af dig selv til din kommende mand og giv ham den efter brylluppet. Bliv fotograferet ved en kvindelig boudoir fotograf i Odense og få dig en spændende oplevelse, som “model for en dag”.

Jeg er uddannet professionel kvindelig fotograf, og har arbejdet med boudoir fotografering i mere end 6 år. Mine billeder er sensuelle og ikke vulgære. Boudoir billederne må gerne antaste det sexuelle, men skal ikke udstille nogen på en forkert måde.

Boudoir fotografering handler om 2 ting. Først og fremmest om resultatet, som er de smukke og sensuelle billeder du gerne vil have for dig selv, eller give i gave til den du elsker.  Men det handler også om at prøve en grænse af og blive model for en dag.

Min tilgang til boudoir fotografiet er fotokunstnerisk, så jeg lægger lys og skygger efter man kun kan se det du ønsker billedet skal vise og jeg laver IKKE pornografiske billeder. (Boudoir fotografering i Odense)

Fotografering i dagplejen og børnehave og institutioner

Fotografering i dagplejen og børnehave og institutioner

Vi fotograferer i dagsinstitutioner i Odense, alt indenfor vuggestuer, børnehaver, legestuer og dagplejere (også hele Fyn). Det anbefales at vi vælger en dato for fotografering i perioden Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæsonen og det mere pressede program.

Jeg bruger god tid under fotograferingen og leger med børnene, så billederne fremstår mere hyggelige og afslappede og i en god stemning. Dette giver som regel det bedste og mest afslappede børnefotos.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os. (Institutionsfotografering Odense).

Fotografering hos dagplejen giver altid søde og sjove samt spontane billeder af ungerne i leg og hyggelige stunder. Fotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen.

Fotografering i dagplejen og børnehave

Bryllups foto…….og måske video

Vær sikker på at bevare minderne i mange år, med billeder fra en professionel fotograf.
Nogle komme i vort studie, andre ved søen, kirken m.v.

Ikke to bryllupper er ens, derfor er 2 priser heller ikke ens, men på denne side er et udvalg.

Kontakt os gerne med hvad du/i har brug for så vi kan give et uforpligtende tilbud.

Viste du?
Dine gæster får 20% rabat når de køber gavekort hos os til forstørrelser af bryllupsbilleder.

Kontakt os for at booke en bryllupssamtale. Her får I et prisoverslag og et overblik over de mange muligheder for at forevige jeres bryllup!

Ved heldags fotografering fotograferes stemningsfoto, par-foto m.v.
Har du behov for at vi laver ekstra udprint af parfoto du kan vedlægge takkekortet, eller stemningsbilleder.
Koster disse i størrelse 10×15 på blankpapir kr. 5,-

Ønsker i en video af cermonien i kirken tilbydes dette også både som dvd i HD.

Det resterende afregnes senest fredagen før brylluppet.

Vælges der efterfølgende album, fotoprint m.v. afregnes det ved afhentning.

Tilkøb af ekstra fotograferingstime a’ 45 min incl. redigering (1-2 timers redigering)

Bryllups foto…….og måske video

Gavekort til fotograf Fyn

Mange bruger rigtig lang tid på at lede forgæves efter den perfekte gave til venner og familie, som allerede har alt.

Men hvad med i stedet for at give dem et fotografi, som demed garanti kan li’.
Eller blot et tilskud til en fantastisk oplevelse?

For gode oplevelser er der vel ingen af os, der kan få for mange af!

Vi laver både gavekort på beløb, samt på de mange forskellige produkter som vi tilbyder.
Kom enten forbi butikken og då lavet et gavekort, eller ring hvorefter vi kan sende det til dig.

Standse tiden kan vi ikke – og dog! Øjeblikke varer ikke evigt.
Men fotografier fra Fotograf Odense varer rigtig længe.

gavekort til fotograf

Personlige kort og takkekort

På baggrund af de billeder, du får taget hos Fotograf Odense, kan vi lave mange slags kort, fx takkekort.

Vi har en løsning, hvor vi sætter et billede i et kort, som måler 10×15 (standardmål).
Billedet kan let tages ud, så dem, du sender kortet til, kan sætte billedet i glas og ramme.

En anden mulighed er at lave de såkaldte aflange billedkort, hvor man kan kombinere flere billeder fra samme fotosession.
Samtidig kan du få trykt en personlig hilsen, navn eller lignende på billederne.
Kortene måler 10×18 og kan sendes i en M65-kuvert.

Snak med os, når du får brug for personlige kort, og få fremvist forskellige modeller.
Sammen finder vi en god løsning!

Du bestemmer teksten og opsætningen.
Dermed 100% personligt!

kvinde-portraet

Alt efter antallet af år siden brylluppet har bryllupsdagen sit eget navn.

Nogle bryllupsdage har særlige traditioner for fejring.

0 Bryllup
1 Papirbryllup
2 Bomuldsbryllup
3 Læderbryllup
4 Blomsterbryllup eller hyacintbryllup
5 Træbryllup
6 Sukkerbryllup
7 Uldbryllup
8 Bronzebryllup
9 Pilbryllup eller Stråbryllup
10 Tinbryllup
11 Stålbryllup eller Ravbryllup
12 Silkebryllup
12½ Kobberbryllup
13 Kniplingsbryllup
14 Elfenbensbryllup
15 Krystalbryllup
16 Månebryllup
17 Ametystbryllup
18 Margueritbryllup
19 Granatbryllup
20 Porcelænsbryllup
21 Turkisbryllup
22 Alliancebryllup
23 Tulipanbryllup
24 Karatbryllup
25 Sølvbryllup – normalt en tirsdag (i skudår onsdag)
30 Perlebryllup
35 Koralbryllup
40 Rubinbryllup
45 Safirbryllup
50 Guldbryllup – normalt en fredag (i skudår lørdag)
55 Smaragdbryllup
60 Diamantbryllup – HUSK! i god tid inden at kontakte folkeregisteret i brudeparrets kommune for dronninge-brev.
65 Krondiamantbryllup
70 Jernbryllup
75 Atombryllup, stålbryllup eller kronjuvelbryllup

Muligheder & priser

Hos Fotograf Odense har vi prøvet at fotografere lidt af hvert.
Vi har et utroligt atraktivt Månedsfoto-tilbud, som mange benytter til at følge barnets første år igennem billeder fra en professionel fotograf.

Desuden laver vi naturligvis også portrætfotos af søskende, familie eller andet.

 • Hvert år fotograferer vi mange bryllupper, konfirmationer og gallafester.
 • Hvad angår bryllupsfotografering, bedes man være tidligt ude, især hvis brylluppet står i august eller december.

Men kontakt os og hør om mulighederne for fotografering på netop jeres store dag!

Kig nærmere i menuen for at se muligheder og priser.

Kig nærmere i vores galleri for at se billeder  og videoer.

Kendisser foran kameraet v. Fotograf Odense

Alt fra bryllupsfotos til børnehavefotos, erhvervsfotos og meget andet!

Vi har fotograferet mange af de kendte, blandt andre:

Dario Campeotto
Kato & Jon (Turn The Lights Off)
Morten Hampenberg , Alexander Brown & Yepha (Skub til taget)
Bryan Rice
Outlandish
Sukkerchok
Saseline
Leonora
Nabiha
Electric Lady Lab
Vica
Lucky In The Sky
Puls

Portrætfoto Odense
Portrætfoto Odense

En “mørk” portrætfoto serie

Foto opgaven lød : “Kan i lave sådan et lidt mørkt portrætfoto af mig”? Den unge mand ville gerne have lavet det han kaldte en charmerende “tough” portrætfoto serie af sig selv. Vi valgte derfor en fed rå baggård i Odense til billederne og jeg brugte så min “Ranger” flash til at få lidt ekstra dramatisk lys på ham. Herunder er de billeder han valgte.

Læs mere :