Portrætfoto til Facebook af en frisk fyr fra Odense

Portrætfoto til Facebook og SoMe – Portrætfoto til Facebook af en frisk fyr fra Odense. Kim som han hedder ville gerne have nogle nye spændende portrætfotos til hans Facebook side. Vi brugte en lille time ved området omkring lystbådhavnen. Her lavede vi forskellige billeder af ham i forskellige sæt tøj og lidt forskellige lokationer omkring lystbådhavnen.

Skal i bruge en bryllupsfotograf ?

Kreative portrætter i Odense

Går du som Kim med tanker om at få lavet portrætter til enten Facebook, Linkedin, Hjemmesider, Dating eller noget helt andet, så kan i få dem lavet lige hvor i vil i Odense til en meget favorabel pris. Med 10 års erfaring, som portrætfotograf, kan vi garantere jer stor variation i billederne, samt en høj kvalitet og en super kreativitet. Skriv til os og hør mere om portrætfotografering i Odense.

Se mere om portrætfotografering her.

portrætfoto facebook

Lyset er vigtigt er vigtigt ved portrætfotografering

Mennesket er nok det mest fotograferede objekt i verden. Præcis som med fotografering af alt muligt andet, så er et portræt ‘bare’ et foto. Men hvordan skal man så tage et godt portræt?

Et godt billede kræver et godt lys – og allerhelst naturligt dagslys Når det gælder Portrætfoto til Facebook og SoMe

– Hvis der er helt mørkt, og der kun er en lyskilde, kommer der let et forkert udtryk ud på billedet, forklarer fotografen.

Professionelt portrætfoto kan du bruge på din profil, din hjemmeside, som portrætfoto på facebook, LinkedIn, Twitter, Google+

– Se hvor det bedste lys kommer fra, og se gerne motivet i flere forskellige lyskilder for at vurdere, hvor det er mest flatterende. Dagslys er altid et godt lys – og helst i skyggen, så lyset bliver blødt. Blødt lys er altid flatterende. Indenfor kan du fotografere ved et vindue. Og sluk de kunstige lyskilder, da kunstigt lys er gult lys, der ikke gør noget godt for billedet.

Flere artikler: