Fotografering

Fotografering under Coronavirus – Kan man det? Coronavirus og fotografering

Coronavirus og fotografering

På vores video heroverfor kan i få en god forklaring på HVORFOR MAN SAGTENS KAN BLIVE FOTOGRAFERET UNDER CORONAVIRUSSEN. Isolation gælder den første månedstid. Derefter starter livet op igen. Og vi skal alle tilbage i en mere eller mindre normal hverdag oven på denne Coronavirus (COVID-19) krise. Fotografen skaber minderne og ved at overholde den foreskrevne afstand til jer, så passer vi på hinanden, så hverken i eller fotografen udsættes for nogen form for smittefare. (SE VIDEO)

Hvad med andre events?

Man kan sagtens fotografere alle former for fotoopgaver, så længe antallet af personer er på de max 10 personer myndighederne foreslår. Det vil sige man kan fotografere børn, gravide, babyer og newborn, boudoir, portrætter etc. Vil i vide mere, så klik herunder.

Portrætter

Børnefoto

Boudoir

Hvordan gør vi så?

1

Beslut jer

Beslut jer for at man sagtens kan lave billeder af familien, portrættet eller børnefotos under Coronavirus og få så kontaktet fotografen i Odense og aftalt en dato.

2

Booking

Når fotografaftalen er booket og i er klar til at blive fotograferet, skal vi sammen have fundet et sted at mødes tæt på hvor i bor.

3

Selve fotograferingen

Når vi mødes på dagen overholder vi selvfølgelig alle myndighederns foreskrifter. Holder afstand og undgår fysisk kontakt. (SE VIDEOEN OVENOVER).

Pas på jeres selvstændige

Fotografen skal overleve?

Husk på at hvergang i støtter jeres lokale fotograf i Odense, så er i med til at sikre at denne også eksisterer efter krisen er overstået. Mange selvstændige virksomheder bukker desværre under i disse krisetider.

Støt fotografen - giv et gavekort

Hvordan kan vi så støtte fotografen under Coronavirus krisen? I kan vælge at give et gavekort til en fotografering. Gavekortet gælder i 3 år og i kan efter Corona krisen booke fotografen til hvilken, som helst fotoopgave i ønsker.

Køb af gavekort til fotograf Odense

Vi vil allerede nu og på forhånd takke for jeres støtte og support af jeres lokale fotografer i Odense. Når i giver et gavekort til fotografering hos os, er i faktisk med til at sikre fotografen kan komme igennem denne Corona virus krise og fortsætte med at lave flotte billeder af dig, din virksomhedm dine børn eller din familie.

Tak fordi du støtter din fotograf

Som professionel fotograf i Odense, er Coronavirus krisen ikke den bedste “ting” for en fotograf. Hvis folk vælger at blive hjemme, kan vi ikke fotografere og derved ikke tjene penge. Støtter du os med et gavekort, vil jeres fotograf sagtens kunne overvleve en virus krise, som (COVID-19).

Coronavirus og fotografering
Coronavirus og fotografering
Coronavirus og fotografering
Coronavirus og fotografering

Vi takker allerede:

Vi har valgt at købe at gavekort ved fotografen da vi mener det er god stil at sikre os de små og mellemstore virksomheder overlever i Danmark. Trods regeringens hjælpepakker, så vil krisen nok vare længere end, der pt er meldt ud. Vi skal jo alligvel have booket en fotograf efter Corona har lagt sig, og der indløser vi jo bare gavekortet.

Mark Troelsen

Redaktør

Jeg er musiker og er pt selv en af de mennesker, der rammes af denne virus. Jeg kender udemærket denne krisesituation hvor kalenderen er fyldt med opgaver, der pludselig aflyses pga af den usikkerhed, der følger med en Coronavirus krise, som den vi står i lige nu i det lille kongerige Danmark. Men vi har også et socialt ansvar og det er at hjælpe andre

Martin Gleisler

Musiker og producer

Vi har booket fotografen til en større event i vores virkomsomhed i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt. Det måtte vi desværre udskyde pga Coronavirussen. Derfor valgte vi at betale fotografen 50% af fotoopgaven forud og får så sat en ny dato for vores virksomhedsfotografering og event lidt længere fremme på året når krisen lægger sig.

Bent Andersen

Alightmedia Aps

Vil i søtte jeres fotograf?

Ring på

(45) 42679011

Email Us

@fotografen