Datingprofil

Billeder til dating profil ved professionel fotograf i Odense

Profilbilledet på din datingprofil spiller en afgørende rolle

Billeder til dating profil – Profilbilledet på din datingprofil spiller en afgørende rolle for din succes med dating på nettet. Derfor er det vigtigt, at du gør dig umage med at vælge det helt rigtige. Det er dog ikke så simpelt som blot at vælge et billede, hvor håret sidder perfekt, og smilet er lige skabet, for et profilbillede må også meget gerne fortælle en historie, så interesserede bejlere kan lære dig at kende alene ved at se på dit udvalgte billede. Findenkaereste.dk hjælper dig med at vælge det rette billede til din datingprofil.

Vi skyder også

Billeder til dating profil – Det er selvfølgelig ikke kun billeder til dating og profiler vi fotograferer. Vi laver mange andre typer af fotograferingering i både vores fotostudie og on-location. Book en professionel fotograf til både erhverv og private i Odense og resten af Fyn.

Portræt

Bryllup

Festfotos

Hvordan foregår det?

1

Kontakt fotografen

Ta kontakt til din lokale fotograf i Odense og forhør dig om fotografens erfaring og forståelse for fotografering af billeder til datingprofiler.

2

Planlæg en dato

Det næste du skal gøre er sammen med dating fotografen at finde en dato for selve fotoshootet og find så ud af om det skal være udendørs eller i studio.

3

Selve fotograferingen

På selve dagen bør du medbringe en taske med forskelligt tøj, så du kan skifte lidt ud. Det skaber mere adspredelse i billederne og forøger chancerne på datingmarkedet.

Derfor skal du have et godt profilbillede på din datingprofil

et billede siger mere end tusind ord

Du har sikkert hørt klicheen, at et billede siger mere end tusind ord. Når det kommer til din datingprofil, er det i høj grad tilfældet. Med det rette profilbillede kan du kommunikere uden at bruge ét eneste ord, så du i princippet kan lade profilteksten være tom og nøjes med dit billede. Book fotograf i Odense og få lavet billeder til dating profil.

profilbillede og en profiltekst

Vi anbefaler dog, at du både har et profilbillede og en profiltekst, men skal du vælge imellem de to, er det billedet af dig selv, som er vigtigst. Undersøgelser viser, at dine chancer for at få bid på datingkrogen er 20 gange mindre, hvis du ikke har et billede tilknyttet din datingprofil. 

Hvis ikke profilbilledet fanger.....

Mennesker er visuelle skabninger, hvilket betyder, at vi i første omgang bruger øjnene til at danne os et indtryk af vores omgivelser. Det gør sig også gældende, når vi støder på en fremmed på gaden, i Netto eller på datingsider. Hvis ikke profilbilledet fanger andre kvinders eller mænds opmærksomhed, bliver det en hård og sej kamp op ad bakke, hvis du håber på at finde en kæreste på nettet. 

Derfor skal du have et godt profilbillede på din datingprofil
profilbillede dating
profilbillede dating
Sådan vælger du det rigtige profilbillede til din datingprofil.
Sådan vælger du det rigtige profilbillede til din datingprofil.
billeder til dating profil

Skal vi lave nogle flotte fotos?!

Tlf.

(45) 4267011