De bedste steder at tage dating billeder i Odense – Det er oftest helt centralt at have et godt og vellignende billede af sig selv på de datingsites eller services som man bruger. Det skal både komplementere én, men det er også vigtigt at det er vellignende. Men hvordan får man lige taget et godt billede af sig selv, så man kan fremstå som den bedste version, når man skal møde prinsen eller prinsessen på den hvide hest?

Dating fotograf til profilfotos. Sikrer dig en god date, det gør du selvfølgelig ved at få nogle flotte billeder lavet på en professionel og ærlig måde. Dating fotografering er noget vi specialiserer os i, da vi via feedback fra andre singler har hørt hvilke billeder, der virker og “sælger varen”.

De bedste steder at tage dating billeder i Odense

Portrætfoto dating

Portrætfoto til dating er med til at åbne for du får leveret billeder, der via en professionel fotograf fanger de bedste sider af dig selv. En fotograf har med sin erfaring evnen til hurtigt at fange dine bedste sider, det bedste smil, de spontane øjeblikke under selve fotograferingen. Det sikrer dig nogle portrætfotos, der skaber opmærksomhed og som udstråler seriøsitet og med brugen af godt lys og gode lokationer, er med til at fremhæve din person på billederne.

Få det helt rigtige billede første gang

Fotograf til dating billeder i Odense. Vi laver hvert år 100 vis af portrætfotos til dating. Det gør at vi efterhånden har opbygget en stærk portfolio med varierede billeder fra single netværk rundt omkring i Jylland og på Fyn. Overvejer du en fotograf til dating billeder og portrætfotos, så smid os en mail, og lad os finde ud af hvilke behov du har for dating fotos.

For hvordan er det lige at man poserer for at vise sin bedste vinkel og hvilken baggrund giver et godt indtryk? Hvis du bruger en professionel fotograf, så er han eller hun vant til at tage billeder og kan dermed også hjælpe dig med at se lækker og glad ud.

 • Godt lys
 • Intet modlys
 • Flot og sigende baggrund – gerne natur
 • Det må ikke se for opstillede ud
 • Vær naturlig 
 • Smil og vær glad

Lad Kongens have danne rammen for dit profilbillede

Det er stort set altid en god idé at bruge naturen som baggrund. Den er i sig selv smuk, og det er godt, at der er en smule struktur og noget uforudsigeligt i billederne. Det gælder ikke kun datingbilleder. Vi hos Datingpilot har bemærket at især baturbilleder, gør sig godt som profilbilleder og hvorfor ikke gøre brug af den omkringliggende natur. 

For jer der kender Odense godt ved også, at der kan være en del mennesker. Vælg derfor gerne et hjørne eller en placering, hvor du ikke sidder klos op ad andre. Det kan nemlig både blive lidt sværere at tage opgaven seriøst, hvis der sidder andre og kigger, men det kan også virke forstyrrende på billedet, hvis der er andre personer med. 

Posering på billederne

Når du har fundet et godt sted, hvor du kan få taget billedet, så er den næste udfordring posering. For hvilken posering er god at bruge, for at fremhæve dine fortrin? Uanset om du får taget dine billeder af en professionel fotograf eller om du selv tager billederne, så er der lige nogle tips, som du kan benytte dig af.

 1. Ryst kroppen og stil dig derefter i den valgte position
  1. Man kan hurtigt komme til at se stiv ud, når man poserer, hvilket hurtigt kan ses på billederne. Derfor kan det være en god idé at ryste kroppen igennem og derefter indtage den valgte position og det er stående, liggende eller siddende
 2. Roter i overkroppen
  1. Medmindre du vil lave et decideret profilbillede, hvor du står med fronten mod kameraet, så kan det være en god idé at rotere overkroppen en smule. Lad blot den ene skulder vende mod kameraet og kig enten direkte i kameraet eller kig væk.
 3. Smil naturligt
  1. Det er meget lettere sagt end gjort, det med at man skal smile naturligt. For det er oftest en unaturlig ting at få taget billeder. Varm derfor også gerne smile- og grinemusklerne op inden. Selvom det kan virke fjollet at stå og grine på kommando uden at der nødvendigvis er noget at grine af, så har det en rigtig god effekt på billedet.
Billeder til dating profil

Tag de smukkeste billeder på Odense Havn

Endnu engang må vi bare sige, at billeder med smuk natur i baggrunden giver de bedste profilbilleder. Hvis man ikke selv er til skove og lignende, så kan man i stedet gøre brug af andre lokationer. De fleste mennesker er tiltrukket af vand eller hav på forskellige måder. Derfor er det oplagt at bruge en smuk havn, som den i Odense, når man skal tage et nyt profilbillede.

Vær opmærksom på lyset, da det kan drille lidt på grund af genskæret fra vandet. Om du vil sidde med benene ud over havnekanten eller måske på en nærved liggende cafe, er op til dig. For selvom, at det er vigtigt at have en smuk baggrund, så må den også gerne fortælle en eventuel fremtidig kæreste noget om dig med De bedste steder at tage dating billeder i Odense.

4 poseringstips til kvinder

Lad billedet fortælle noget om dig

Hvis du ikke kan lide vand eller ikke bryder dig om skoven, så er det naturligvis ikke en af de lokationer, som du skal benytte dig af. For selvom billedet skal være flot, så skal det også sige noget om, hvem du er som person. Det er dermed bedre at være tro mod dig selv, end at gå på kompromis med dig selv, bare for at få taget et flot billede.

Læs flere fotoartikler: