Flotte profilfoto og Headshots til ansøgninger ved fotograf i Odense. De fleste virksomheder modtager i dag hundredvis af ansøgninger på et stillingsopslag. Det er derfor en nødvendighed at udarbejde en kreativ ansøgning, hvor du smart og enkelt kan fortælle, hvem du er som person, og hvad du kan bidrage med til virksomheden.

Billedet er det første der fanger

Billedet er det første der fanger, og uanset om du tror på det eller ej, så er det her du gør dit førstehåndsindtryk. Vi er som regel bygget til at danne vores meninger og indtryk ud fra de små detaljer vi opfanger i forhold til, hvordan vi ser ud og udstråler. Med et headshot eller billede af dig til din jobansøgning kan vi sætte personlighed på billedet, og dermed få dig til at skille ud fra mængden. 

Billedkommunikation er en kunst

Vi kan fortolke og fortælle meget ud fra et enkelt billede. Derfor kan vi også eksperimentere med, hvordan vi kan skabe det mest sigende billede af dig som person. Med hjælp fra en professionel fotograf i Odense, har du det bedste incitament for at få skabt et billede, som giver det mest naturligt og troværdige indtryk hos din kommende arbejdsgiver. Det kan vi netop fordi vi har en professionel tilgang til opgaven og det helt rette udstyr til at løse opgaven med.

Min opgave som erfaren og professionel fotograf

Min opgave som erfaren og professionel fotograf er, at skabe en tryghed og tillid i billedet, som giver din kommende arbejdsgiver det bedste indtryk af hvem du er som person. Det gør jeg bl.a. ved at kunne få dig til at slappe af, være dig selv og finde det udtryk, som kendetegner din personlighed. 

Du kan forvente af få headshots billeder i højeste kvalitet

Du kan forvente af få headshots billeder i højeste kvalitet, hvor jeg netop har været inde og billedredigere, så der er kræset for enhver lille detalje. Her er det min opgave at gøre billedet så naturligt som muligt, så det ikke fremstår kunstigt eller opstillet.

Hos Odense fotografi overlader vi intet til tilfældighederne. Vi arbejder ud fra det synspunkt at vi altid vil skabe merværdi for dit produkt. Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi bedst muligt får taget et headshot til din næste ansøgning. 

Læs mere: