Som erfaren portrætfotograf i Odense har jeg stor erfaring med kreative og nytænkende portrætbilleder

Som erfaren portrætfotograf i Odense, har jeg stor erfaring med kreative og nytænkende portrætbilleder. Det er med tiden også blevet lige så populært at få taget nogle helt enkle portrætfotos. Et simpelt billede behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt. Det er netop på disse billeder, du har uanede muligheder for at arbejde med lys, farver og fokus på dit udtryk.portrætfotograf odense

For mig som fotograf er essensen ved et portrætfoto, at fange det menneske du er i et billede

For mig som fotograf er essensen ved et portrætfoto, at fange det menneske du er i et billede. Selv gennem et simpelt billede kan modtageren se og opfange den personlighed som man ser på billedet. Et professionelt portrætfoto kan du bruge i mange sammenhænge både privat eller professionelt. Det kan være dit nye profilbillede på facebook eller LinkedIn. Du kan også bruge det i forbindelse med dit CV eller jobansøgninger, for at din personlighed skal træde igennem.

portræt i odense

I samråd med dig taler vi om dine forventninger til portrætbilledet

Det vil naturligvis være min fornemmeste opgave at sikre mig, at du føler dig tryg og slapper af. Der er netop dér, hvor vi får de bedste billeder frem, fordi du kan være dig selv, og ikke tænker for meget over det du gør. Jeg går derfor ekstra meget op i, at se dig for den person du er og skabe de bedst mulige rammer for, at du føler dig tryg og tilpas. I samråd med dig taler vi om dine forventninger til portrætbilledet, som vi dernæst kombinerer med den erfaring, jeg har gjort mig gennem årene. Du har her mulighed for, at se nogle af de andre billeder jeg har taget, for at finde inspiration til hvordan vi skaber dit unikke portrætbillede.Portrætter ved fotograf

Går du derfor og overvejer at få taget et portrætfoto?

Går du derfor og overvejer at få taget et portrætfoto, så vil vi klart mene at Odense fotografi er oplagt bud. Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende snak. Her deler jeg gerne ud af min erfaring, og hører om de overvejelser og ønsker du måtte have. Sammen kan vi kigge på, om vi kan strikke en løsning sammen, som giver mening for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Portrætfoto i enkel stil