Erfaren portrætfotograf i Odense

Portrætfoto i enkel stil. Som erfaren portrætfotograf i Odense, har jeg stor erfaring med kreative og nytænkende portrætbilleder. Det er med tiden også blevet lige så populært at få taget nogle helt enkle portrætfotos. Et simpelt billede behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt. Det er netop på disse billeder, du har uanede muligheder for at arbejde med lys, farver og fokus på dit udtryk.

Går du med tanker om at få lavet portrætter til enten Facebook, Linkedin, Hjemmesider, Dating eller noget helt andet, så kan i få dem lavet lige hvor i vil i Odense til en meget favorabel pris. 

Se mere om portrætfotografering her.

portrætfotograf odense

Essensen ved et portrætfoto

For mig som fotograf er essensen ved et portrætfoto, at fange det menneske du er i et billede. Selv gennem et simpelt billede kan modtageren se og opfange den personlighed som man ser på billedet. Et professionelt portrætfoto kan du bruge i mange sammenhænge både privat eller professionelt. Det kan være dit nye profilbillede på facebook eller LinkedIn. Du kan også bruge det i forbindelse med dit CV eller jobansøgninger, for at din personlighed skal træde igennem.

Mennesket er nok det mest fotograferede objekt i verden. Præcis som med fotografering af alt muligt andet, så er et portræt ‘bare’ et foto. Men hvordan skal man så tage et godt portræt?

Professionelt portrætfoto kan du bruge på din profil, din hjemmeside, som portrætfotofacebook, LinkedIn, Twitter, Google+

portræt i odense

Dine forventninger til portrætbilledet

Det vil naturligvis være min fornemmeste opgave at sikre mig, at du føler dig tryg og slapper af. Der er netop dér, hvor vi får de bedste billeder frem, fordi du kan være dig selv, og ikke tænker for meget over det du gør. Jeg går derfor ekstra meget op i, at se dig for den person du er og skabe de bedst mulige rammer for, at du føler dig tryg og tilpas.

I samråd med dig taler vi om dine forventninger til portrætbilledet, som vi dernæst kombinerer med den erfaring, jeg har gjort mig gennem årene. Du har her mulighed for, at se nogle af de andre billeder jeg har taget, for at finde inspiration til hvordan vi skaber dit unikke portrætbillede.

Portrætter ved fotograf

Går du og overvejer at få taget et portrætfoto?

Går du derfor og overvejer at få taget et portrætfoto, så vil vi klart mene at Odense fotografi er oplagt bud. Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende snak. Her deler jeg gerne ud af min erfaring, og hører om de overvejelser og ønsker du måtte have. Sammen kan vi kigge på, om vi kan strikke en løsning sammen, som giver mening for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Portrætfoto i enkel stil

Få lavet professionelt portræt

Når fotografen sikrer dig du får taget super nogle super gode portrætter til uanset hvilken, som helst formål: Som linkedin, dating, brylluppet, facebook, din barnedåb, til virksomheden eller CVét.

Læs mere om portrætfotografering i Odense

Vi sikrer os du får lavet, de fotos du har behov for, og hvad de skal udstråle, og derfra beslutter vi, om du skal fotograferes i både sort/hvid og farve, med en ensfarvet baggrund i studiet eller med arbejdspladsen i baggrunden, om du skal have taget billeder, hvor du har forskelligt tøj på, eller om vi skal bruge en stylist eller makeup-artist, hvis du føler dig bedre tilpas på den måde.

Profilbilleder Odense

Fotografering i og af virksomheden

Vi kommer selvfølgelig gerne og laver portrætter af medarbejderne i jeres virksomhed, til hjemmesiden, og selvfølgelig også stemningsbilleder on-location i og udenfor virksomheden. Det skaber autencitet – og samtidig er det tidsbesparende at fotografere alle medarbejdere på en gang. Portrætfoto i Odense.

Se flere dygtige freelance fotografer her

Ærlige portrætbilleder

Som kreative fotografer, er det vigtigste for os : autencitet og ærlighed. Erfaringen viser at det får vi bedst frem ved, at du før, under og efter fotograferingen føler dig  godt tilpas i vores selskab, og hvor vi selvfølgelig guider med din kropsholding, og at du er til stede i øjeblikket.Profilbillede privat til facebook

Fotografering via fotostudielamper

Vi kan også sagtens fotografere portrætterne i enten vores mobile fotostudie eller hos jer. Det kan give mere ro i situationen at blive fotograferet i vores studie. Og her er der også mulighed for at vælge forskellige baggrunde, lyse og mørke, der giver et roligt og neutralt udtryk.

Farve eller Sort/hvide fotos?

Der er faktisk en større forskel når, man ser det samme portræt i enten sort/hvid eller farve. Et portræt i sort/hvid har et mere stramt og grafisk udtryk og kan passe ind i mange sammenhænge, f.eks. på hjemmesider med mange farver, og det er også velegnet til pressemeddelelser.

Vi laver også kreative fotos til markedsføring

Forskellige farver ændrer også portrættets udtryk – det kan f.eks. være en god ide at blive fotograferet med forskelligt tøj på – ligesom lyset på en optagelse kan have stor betydning, som det kan ses på billederne herunder.  Så det er vigtigt at få talt med fotografen om stilen, inden man går i gang.

Fotografering af musikere og bands

Musiker foto og band billeder

Denne unge musiker ringede os op, han ville gerne have lavet nogle portrætter af sig selv i hans øvelokale. Billederne skulle udstråle hans personlighed og han ville gerne have hans guitar med på billederne. Og det fik han så. Husk vi laver også billeder af hele bands etc.

Odense erhvervsportrætter

Få lavet nogle flotte og stilrene fotos fra jeres virksomhed hos en erhvervsfotograf med god erhvervsfotograferings erfaring i Odense. I kender jeres egen virksomhedsprofilering bedre end nogen anden, og derfor ved i også hvor vigtigt det er med gode billeder, der sender et godt budskab til omverden om jeres erhvervs seriøsitet. Portrætfoto i enkel stil er en af vores store kompetencer.

Vi laver alle former for fotografering indenfor erhverv i Odense og omegn.

Læs mere om erhvervsfotografering i Odense her.