Job ansøgning og CV

Profilfotos til Job ansøgning og CV – Mangler du lige det gode billede, der gør, at du kommer øverst i bunken med ansøgninger? Med et simpelt og vellignende billede, er du lettere at huske. Alt dette er i den sidste ende med til at øge dine chancer for at komme i betragtning til at få jobbet.

Få det perfekte billede til din LinkedIn profil

Fem råd: Få det perfekte billede på din LinkedIn profil

  1. Billedet skal vise dig – og kun dig. Nogle mennesker vælger billeder af deres kæledyr, familie og kærester, som profilbilleder på Facebook. … 
  2. Ikke for meget lir. Som udgangspunkt skal du ikke være klædt for fancy på dit billede. … 
  3. Tænk over din positur. … 
  4. Undgå den professionelle fotograf. … 
  5. Hold øje med dine andre profiler.

Vi skal ikke lade os narre.

Et billede og den fysiske fremtoning betyder meget i relation til andre mennesker, og det gør det også, når man søger job. Derfor er det vigtigt med at godt billede, der udstråler troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Vi fotograferer til alle slags cv og ansøgninger i vores mobile studio.

Job ansøgning og CV

Blikfang er afgørende – kom øverst i bunken

På et billede til en ansøgning, hvor læseren måske kun skimmer ansøgningerne, betyder det meget, at billedet fanger opmærksomheden. Det kan gøres på flere måder, og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at lige det gode billede gør, at det er din ansøgning, der bliver gemt i den gode bunke.

Blikfang er afgørende – kom øverst i bunken

Personligt udtryk skal fanges i billedet

Personen bag portrættet skal fanges fra sin bedste side. Det er fotografens opgave at skabe den gode stemning, så personen der fotograferes slapper af og nyder selve fotograferingen, og ad den vej fanger “modellens” personlighed på billedet. Det er de personlige billeder med det rigtige udtryk, der sælger varen, so to speak.

Personligt udtryk skal fanges i billedet