Erhvervportrætter Odense ved uddannet reklamefotograf

Erhvervportrætter Odense ved uddannet reklamefotograf, der har valgt at specialisere sig i erhvervsportrætter og erhvervsfotografering. Først og fremmest fascinerer det os at lave denne type fotografering. For det gode er jo at ikke to ansigter er ens – på den måde bliver det jo aldrig trivielt. For os fortæller ansigtet sin egen historie, og vi oplever en stor udfordring i at fotografere mennesker, der sjældent er vant til at stå “model” foran et kamera.

Erhvervportrætter Odense ved uddannet reklamefotograf

Erhvervsportrættet blevet lidt “mission” for os

Mange har jo heller ikke altid har det ’perfekte’ ydre. Erhvervsportrættet blevet lidt “mission” for os, da vi mener alt for mange virksomheder har teknisk dårlige billeder liggende på deres hjemmesider, der uden at fornærme nogen, sagtens kunne tåle en opdatering. Det er jo virksomhedens ansigt udadtil, og også den, der fremadrettet skal sælge “varen”.

Læs mere om portrætfotografering i Odense her.

medarbejder

Hvorfor så vælge os?

For det første fordi, vi kender Odense rigtig godt. Vi ved en del om byens erhvervsliv, og vi ved en del om imagebranding af virksomheder, og vigtigst af alt, vi ved hvor vigtige billeder, er for virksomhedens image. Vi bruger derfor altid tid på at få så meget info om den virksomhed vi skal portrættere, som muligt. Det gør os bedre forberedt på hvilken type virksomhed vi står overfor, hvad er deres kundegruppe, hvilken type image eller branding bør billederne følge osv.

virksomhedsportraet

Og det er også super vigtig for både fotograf og “model”, at der er tid nok

Og det er også super vigtig for både fotograf og “model”, at der er tid nok. Vi har brug for at “skyde” os ind på, hvad der virker godt for den enkelte. Ikke kun med hensyn til ansigtsudtryk men også med kropssprog. Du har sandsynligvis brug for lige at vænne dig til at være “på” og blive tryg ved det, så du kan slappe af i en situation, der er uvant for de fleste. De bedste og mest naturlige billeder er næsten altid de sidste, jeg tager. Det er vigtigt for mig, at der er en hyggelig og afslappet stemning, og at du føler dig tryg.

Vi tilbyder også kreativ reklamefotografering – se med her.

Erhvervsportraet

“Jeg er altså ikke ret fotogen….”

Den hører vi rigtig tit, og med over 8 år i branchen, må vi indrømme, vi er blevet ret gode til at fotografere alle slags mennesker. For os er ingen nemlig “ikke ret fotogene”, vi finder altid en måde at portrættere den enkelte på så denne fremstår fra sin bedste side. Ellers ville vi bestemt ikke overleve i denne branche. 🙂

Hos jer i virksomheden?

Vi medbringer altid en bil med masser af fin udstyr, så vi har både neutrale baggrunde, flash lamper osv. På den måde kan vi fotografere jer hvorhenne i virksomheden det skal være. Og i kan få det udtryk i ønsker i billederne. Vi elsker at lave erhvervsportrætter og det er et af vores fotografiske kerneområder.

Læs mere her: