Naturlige billeder kræver også noget af jer. Når der skal tages portrætbilleder, så er det altafgørende for deres kvalitet, at de bliver så naturlige som muligt. Det kræver meget både af fotografen og af dem, der skal fotograferes. Hvis ikke der bliver arbejdet for at gøre stemningen afslappet og hyggelig, så vil de fleste blive anspændte og stive i betrækket, når de skal stille op til fotografering.

Derfor skal der nødvendigvis være en god kontakt imellem fotografen og kunderne. Der skal også være den nødvendige grad af tillid for at billederne kan blive så naturlige som muligt. Kunderne skal derfor være indstillet på at være med til at skabe og fastholde den gode stemning under en fotografering i Odense.

Brug for billeder til dating?

portræt af kvinde

Hvad er fotografens opgave?

Det største ansvar for at skabe en god og afslappet stemning hviler naturligvis hos fotografen i Odense. Han eller hun skal gøre det rart for gæsterne at være i hans studie. Det kan gøres ved at have et godt humør og joke lidt for at bløde den lidt kunstige situation op. Der skal derfor i løbet af relativ kort tid skabes en form for relation imellem fotografen og kunderne. De skal føle tillid til fotografen, og de skal føle sig tilpas afslappede i hans selskab.

I det øjeblik billedet skal til at blive taget, så skal personen gerne kunne se ind i kameraet og smile lidt eller meget uden at virke kunstig. Det er faktisk svært for de fleste. Derfor skal der arbejdes meget med den side af sagen. Ellers bliver det simpelthen dårlige billeder. Det er der ingen, der er tjent med.

Hvad med billeder til markedsføring?

Hvad er kundens opgave?

I forhold til kunden så er det vigtigt, at vedkommende ”spiller med” på fotografens stemningsskabende intentioner. Det vil sige, at der bør være en vis åbenhed, når fotografen i Odense, bløder stemningen op. Hvis der er en vis modstand eller nervøsitet, så kan kunden gøre sit til at undertrykke det. Det er i begge parters interesse, at de billeder, som skal tages, bliver så gode og naturlige som muligt. 

Når du smiler, griner eller bevæger dig, så slappes din krop og din mimik af. Du kan derfor bidrage til den gode stemning ved også at møde fotografen med godt humør og være med på de anvisninger, som fotografen kommer med. Det gør foto-situationen mindre akavet, og så kommer der nogle meget bedre billeder ud af det.

Stol på fotografens ekspertise, hyg dig ved at være i hans studie og gør, hvad ud kan for den gode stemning.