Vi fotograferer erhvervsfoto til hjemmesider etc

Virksomhedsprofilering ved Ole Lyngaard. Står i og overvejer nye billeder fra virksomheden eller de ansatte til at fremvise seriøsitet og virksomhedsbudskaber på nettet, facebook eller hjemmesiden i Odense eller omegn? Så komme vi gerne ud i virksomheden og laver de billeder i ønsker jer, hvor vi i billeder så at sige fortæller jeres virksomheds historie igennem vores billeder. Det er en anerledes måde at fremvise jeres virksomhed på.

Ideer til hvad vi fotograferer :billeder af de ansatte, billeder af selve virksomheden både udefra og indenfor etc. Herunder er nogle eksempler på nogle virksomhedsportrætter vi har lavet. Vi kommer også gerne til housewarmings, events og andet. Vi er altid den seriøse visuelle sparringspartner indenfor fotografiet i Odense. (Virksomhedsprofilering ved Ole Lyngaard)

Erhvervsfotografering Fyn

Erhvervsfoto – Firmaprofilering. Som virksomhed, har det visuelle indtryk større magt end man umiddelbart tror, eller har tænkt over. Brandingfotografier til erhverv. Vi tager ekstraordinært gode billeder af din virksomhed. Vi kan skaffe til dig lige præcis dét billede, du skal bruge til din virksomhed. 

Virksomhedsprofil af Ole Lynggard smykker

Herunder er lavet en virksomhedsprofil serie fra Ole Lynggards 50 års jubilæum. En opgave vi er meget benovet over at have fået. Der er taget over 3.000 billeder fra selve dagen. Og Lyngaard fik dem alle digitalt leveret. Vi viser et lille udpluk af dagen herunder:

Virksomhedsprofilering ved Ole Lyngaard

Læs flere artikler: