Virksomhedsportrætter til hjemmeside og katalog

Spændende og anerledes fotogave i Odense C: Virksomhedsportrætter hos Audi. Vi blev ringet op af Audi, der gerne ville have lavet nogle nye virksomhedsportrætter. Det takkede vi selvfølgelig ja til og pakkede vores udstyr sammen og havde en super hyggelig dag med personale og ledelse ved Audi.

Hvordan præsenterer du dine medarbejder på hjemmesiden, på visitkortet, i salgsmateriale og på intranettet?

Virksomhedsportrætter til hjemmeside og katalog

Virksomhedsportræt hos Audi

De ville gerne have at virksomheden på en måde indgik, som tema bagved, for at skabe så bred genkendelse for kunderne, som muligt. Vi lavede en del forskellige opstillinger, så de havde en del forskellige portrætter at vælge imellem.

Læs mere om vores virksomhedsportætter.

Med personalefotografering når I både kunden og personalet med et positivt budskab. Det vil I ikke gå glip af

Virksomhedsportræt hos Audi
Virksomhedsportræt hos Audi

Lidt historie om Audi (wiki)

Audi er en bilfabrikant med hovedsæde i Ingolstadt i Tyskland og blev grundlagt 25. april 1910 af August Horch. I 1932 sluttede Audi sig sammen med tre andre tyske bilproducenter og dannede Auto Union. Det velkendte logo er fire ringe, der repræsenterer producenterne Audi, Horch, DKW og Wanderer. Fra 1977er alle Auto Union-biler markedsført under Audi-navnet. Audis slogan er “Vorsprung durch Technik” (forspring gennem teknik), der repræsenterer August Horchs pionérånd.

Vi laver også professionelle reklamefotos – se med her.

Vorsprung durch Technik

Virksomhedsportræt hos Audi

Personalefotografering

Personalefotografering. Desuden hjælper vi gerne med efterbehandling af egne private fotos. Jeg fotograferer med professionelt kamera. Der er masser af gode anledninger til at få taget et godt, vellignende og udtryksfuldt portræt. Medarbejderpræsentation, jubilæum, redaktionel omtale etc.

Personalefotografering

Vi fotograferer også til forskellige slags events.