Webfilm

Når man for lavet en Professionel Webfilm er det vigtigt at man er sikker på hvilket budskab man gerne vil ud med inden man går igang. Man skal have helt styr på målgruppe og hvad man gerne vil opnå med sin webfilm. Mange har lavet den fejl og ikke haft styr på dette, hvilket har resulteret i at man må lave en ny.

Vi brænder for audio/visuel kommunikation, den skæve indgangsvinkel, kreativiteten. den perfekte lyd, de lækre billeder og det personlige udtryk. Reklamer Til Jyske Priser. (Professionel Webfilm)

fotograf i foto studio

Hvad bruger du webfilm til ?

En webfilm kan bruges til mange forskellige ting. Nogle firmaer bruger den til at vise medarbejdere hvordan de skal bruge deres systemer og andre (de fleste) for lavet en film, for at markedsføre et produkt, en hjemmeside eller for at komme ud med et budskab.

Vi brænder for audio/visuel kommunikation, den skæve indgangsvinkel, kreativiteten. den perfekte lyd, de lækre billeder og det personlige udtryk.

Jeg laver professionelle speaks og voiceovers til tv- og radioreklamer, dokumentarer og diverse webfilm. (Professionel Webfilm).

Videofotograf – industrifoto, fotografer, mediebureau, grafik, grafisk designer, portrætfotografering, erhvervsfotografering, arkitekturfoto, fotografier, reklamefoto

Video

Markedsfør dit firma med en webfilm

Fra en kunde: “Vi kan kun snakke for vores eget lille firma, men vi fik lavet en webfilm af fotografodense.net og det har hjulpet utroligt meget på omtalen af vores firma. Vi har fået utroligt mange kliks ind på vores hjemmeside og vi er vokset utroligt meget på de sociale medier, præcis som vi gerne ville med denne film, så vi kan kun anbefale at få lavet en.”

Videoredigering er den proces, hvorved rå filmmateriale behandles og gøres præsentationsklart. Under redigeringen fraklippes det uønskede materiale, og det tilbageværende sammensættes i den ønskede kronologiske rækkefølge.

Læs også: