Drømmer du om at blive model ?

Modefotograf Odense og på Fyn. Drømmer du om at blive model, eller arbejder du allerede som model, og vil gerne have lavet nogle flotte billeder til dit set-card og portfolio? Hos os kan du få lavet flotte modebilleder, som matcher lige præcis det udtryk, du går efter. Vi er modefotograferne i Odense city.

Modefotograf

Alle kan være model

Man behøver ikke arbejde som model for at være det. Vi fotografere ofte model-billeder af mennesker, som bare gerne vil have nogle billeder, hvor vi bruger nogle af de samme teknikker og styling, som en model ville bruge. Hvis du synes, det lyder spændende, tager du bare fat i os, og så tager vi en snak om, hvad det er for nogle modelbilleder, du gerne vil have lavet.

Søger du en erfaren fotograf? Så lad mig hjælpe dig. Jeg har taget billeder siden 1996. Hos os ser vi det ikke som et arbejde men en livsstil – kontakt mig og hør mere! Professionelle billeder. Skolefoto i særklasse. Altid god service.

Modefotograf Odense

Vil du gerne prøve dig som foto model ?

Det er vigtigt at vælge den rette fotograf når du vil forsøge dig, som model. Vi ved at man som modefotografer, skal skabe forskelligartethed i billederne, så dit udtryk i billederne bliver meget forskellige. Du skal jo i sidste ende tage opgaver indenfor alle slags fagområder.

mode og fashion fotograf odense3

Flotte modelfotos ved fotograf i Odense

Som modefotograf i Odense, ved vi der er mange smukke piger i Odense by. Derfor skal du som kommende eller etableret model, have opdateret dit portfolio så ofte som muligt, så du hele tiden kan vise modelbureauerne din forskellighed og sælge dig selv via bureauet til potentielle kunder, der vil betale for dine modelydelser.

mode og reklamefoto

Modefotos med power og personlighed

Vores erfaringer, indenfor modefotograferingen, fortæller os at man ved de første mode shoots ikke, bør give den gas så man får nogle fede modefotos med både masser af personlighed og power. Så modtageren af modebillederne nærmest bliver “blæst væk” i et stort WOW!

Flotte modelfotos ved fotograf i Odense