Madfoto skal også være kreative

Kreative madfoto ved uddannet fotograf fra Fyn. Vi elsker jobbet, som fotograf i Odense. Især på grund af den adspredelse vi møder indenfor jobbet. Den ene dag laver man fotomodeller, den anden dag sår man og fotograferer en direktør og hører om dennes spændende virksomhed, og idag skal vi lave flotte madfoto.

Madfotografering er ikke altid en opgave, der er lige til, men sammen med de 2 dygtige damer herunder, fik vi dagen til at glide perfekt og maden blev serveret flot anrettet til fotograferingen.

Lav nogle flotte anretninger på nogle af jeres mest populære retter, og vi kommer med professionelt udstyr og tager de madbilleder jeres restaurant har brug for.

Derudover tager vi også stemningsbilleder fra jeres restaurant.

Se flere madfotos lige her

Kreative madfoto – Mad-Plakater

Kreative madfoto skal laves under gode lysforhold, eller med medbragt lys. Mange gange er dagslys fra et vindue faktisk en super lækker lyskilde til madfotografering. At lave Kreative madfoto bliver absolut bedst i et godt samarbejde mellem kokken og fotografen. Maden skal stå klar, der skal være mere end en ret af den samme, så man, som fotograf har god tid til at lave billederne ordentligt, uden maden bliver kedelig.

Som professionel madfotograf har jeg mange års erfaring med at lave madbilleder! I samarbejde med dygtige kokke og foodstylister  i min dagligdag. At fremvise sin egen mad med professionelle billeder er med til at markedsføre din mad eller restaurant, derfor er det vigtigt med en god madfotograf.

Læs mere om vores reklamefotografering her.