Konference fotograf Odense og Fyn

Konference fotograf Odense til billeder fra events. Skal i afholde en konference Odense, enten med firmaet? I forbindelse med et specielt event eller lave en eller anden form for produktpræsentation for gamle og potentielt nye kunder, så sørg for at få lavet en flot fotoserie fra jeres konference. Når vi laver billeder fra konferencer, events eller foredrag, så skyder vi rigtig mange billeder. Det betyder i får adgang til en masse friske nye fotos i kan bruge på jeres hjemmeside og på de sociale medier.

Konference fotograf i Odense og Fyn
Konference fotograf
utraditionelle konference billeder fra mange sjove og spændende events
Gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende
Professionel fotograf til Konferencer i Odense
Eventfotografering
Eventfotograf
teasere for næste konference
events odense
Få masser af eventbilleder af dit arrangement
Alt om Odense fotografi
eventfotograf
Velkommen til Odense Konference fotografi

Professionel fotograf til Konferencer i Odense

Uddannet Fotojournalist og mange år som Fotograf hvor jeg har jobbet med Pressefotos etc. Så har jeg også lavet mange spændende og utraditionelle konference billeder fra mange sjove og spændende events i Odense og resten af Fyn. Jeg leverer billeder fra alle slags konferencer til en god pris. Hos mig finder i stor erfaring og en hurtig levering. Ligemeget om vi skal fotografere PR, konferencer, møder og events, så får i altid mange billeder i super god kvalitet.

Gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende

Det er altid en god ide at hyre en erfaren fotograf med på holdet, når I skal holde en konference. På opgaven bevæger jeg mig ubemærket rundt og fanger stemningen og den gode atmosfære undervejs og fanger undervejs gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende.

Læs mere om erhvervsfotografering i Viborg her.

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål. Det kan være omtale undervejs, artikler om resultater og personer, teasere for næste konference, orientering til ledelsen, stemningsbilleder til årsrapporter eller udgivelser og mange andre ting. Skal i bruge en venlig, imødekommende og kreativ konference fotograf, der samtidig også kan lave medarbejder portrætter & film fra jeres konference. Så er i landet på den helt rigtige hjemmeside. Velkommen til Odense Konference fotografi.

Konference fotograf Odense og Fyn

konference på Tornøes Hotel

Tornøes Hotel er et smukt, velholdt og gammelt hotel, der ligger i hjertet af Kerteminde med en vidunderlig udsigt over byen, vandet og havnen. Tornøes Hotel kan tilbyde lyse og velindrettede mødefaciliteter. Vi har alt moderne AV-udstyr indenfor konferencefaciliteter. Der er fri opkobling til Internettet via trådløst netværk. Tornøes Hotel har 38 hyggelige værelser.

Værelserne fremstår i lyse og indbydende farver med hyggelige møbler, som giver en god atmosfære. De fleste værelser har en pragtfuld udsigt over Kerteminde Fjord og Havn. Alle værelser har bad/toilet, TV, radio, telefon og trådløst netværk. Tornøes Hotels a la carte restaurant har en pragtfuld udsigt over Kerteminde Fjord og Havn.

konference på First Hotel Grand

Kom ud af de vante hjemlige rammer og ind til os i historiske omgivelser, hvor utallige store beslutninger gennem tiden er blevet truffet. Vores veluddannede personale og atmosfærefyldte lokaler sikrer at I får det optimale ud af Jeres tid på First Hotel Grand. Vi sammensætter Jeres ophold, så det passer til netop Jeres ønsker eller I kan benytte Jer af de faste pakker.

konference på Odense Congress Center

Odense ligger midt i Danmark, og næsten hele landet kan være i byen på under to timer. Odense Congress Center er dermed Danmarks mest centrale mødested for mennesker, messer, konferencer og meget mere.

Vi ligger få kilometer fra banegården, hvor busser og taxaer holder klar til hurtigt at transportere dig til OCC. Eller snup bilen og motorvejen, der glider af sted få minutter fra OCC’s parkeringsplads, hvor din bil holder sikkert – og gratis – mens du er til møde, spiser i vores restaurant eller overnatter på Best Western Hotel Odense.

Hotellet med de 109 komfortable værelser ligger i samme bygning som konferencecenteret og betyder, at du hele tiden er tæt ved konferencen, messen, mødet eller eventen, der har bragt dig til Odense. Alt kan nemlig lade sig gøre på OCC. Vi har erfaringen, faciliteterne og et smilende personale, der løser alle dine opgaver og ønsker. Med gæsten i centrum løfter OCC hvert enkelt arrangement og sikrer, at du når målet med dit besøg hos os – og mere til. OCC giver dig overnatning, kapacitet, muligheder og en uovertruffen tilgængelig beliggenhed. Besøg os – og brug os.

konference på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slots historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og navnet Hindsgavl blev for første gang nævnt i det danske register for godser og herregårde af Kong Valdemar II i 1231. Hindsgavl Slot er en moderne forretning med hovedvægten lagt i kvalitet, i oplevelsen for gæsten og for os som arbejder her til daglig. Vi ønsker at supplere de gamle rammer med en udstrakt smidighed overfor dine ønsker og drømme om et godt ophold, din fest, din ferie eller dit kursus. Succes for dig er succes for os !!!

konference på Comwell KongebroGaarden

Comwell Kongebrogaarden er placeret midt i de mest naturskønne omgivelser tæt ved hav og skov. Det 5-stjernede hotel har udsigt direkte over havnen og Lillebælt. Vi tilbyder moderne konferencefaciliteter fra 2-150 personer. Konferencelokalernes bordopstilling tilpasses naturligvis efter dine behov , og vi råder over moderne IT og AV-udstyr. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og er smagfuldt indrettet med møbelklassikere og kunst.

På Kongebrogaarden hersker der en helt særlig stemning og atmosfære, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores gæster en oplevelse af forkælelse, æstetik og gastronomi i særklasse.

Blandt de mange faciliteter finder du 18 suiter og 44 dobbeltværelser, a la carte restaurant, skøn terrasse med udsigt over Lillebælt og de to broer, moderne konferencefaciliteter, smukke og stemningsfyldte rammer for selskaber, pejsestue og bar. På Kongebrogaarden er der også rige muligheder for fysisk aktivitet. Du kan blandt andet tage en dukkert i vores swimmingpool, gå i sauna, spille tennis, petanque eller gå en tur i skoven eller ved vandet og nyde de smukke omgivelser.

konference på Hotel Ansgar

Hotel Ansgar tilbyder en personlig betjening med en intim og hyggelig atmosfære til afholdelse af møder, kurser og personalearrangementer i Odense centrum – kun 150 meter fra banegården og 100 meter fra gågaden Kongensgade. Hotel Ansgar råder over egen p-plads til gratis parkering samt en lys og venlig morgen-, frokost- og aftenrestaurant, hvor buffeter med forskellige temaer præsenteres hen over ugen.

Hotel Ansgar har netop udvidet hotelkapaciteten fra 64 til 74 værelser, som alle selvfølgelig indeholder vor tids standard for komfort med tv, radio, gratis trådløst internet, telefon, brus, toilet, in house video og minibar. Slut dagen af med en tur i vores bar med dine kolleger eller gæster.

konference på Hotel Plaza, Odense

Hotel Plaza – et hotel indrettet i en af landets smukkeste og mest klassiske hotelbygninger fra 1915. En bygning, som er en oplevelse i sig selv med flotte trapper, balkoner, marmorerede søjler og guldstafferinger. Hotellet er et full service første klasses forretnings- og gourmethotel placeret i hjertet af Odense med udsigt til Kongens Have og kun 100 meter fra Odense Banegårdscenter. Hotellet råder over 68 stilfulde værelser nænsomt restaureret med respekt for husets historie og naturligvis udstyret med al moderne komfort og faciliteter. 3 suiter og 4 juniorsuiter er yderligere udstyret med spabad.

Vores restaurant – “Restaurant Rosenhaven” – med udsigt til Kongens Have er af kendere betegnet som en af byens absolut bedste gourmetrestauranter. Det er vi naturligvis stolte over! Men også bevidste om: Om det er til a la carte middag, forretningsfrokost, familiemiddag eller firmafest er der altid krav om, at der i komposition og materialer bygges op til en smagfuld kulinarisk oplevelse for enhver gæst og til enhver lejlighed. Efter en god nats søvn serveres der en stor skandinavisk og hjemmelavet morgenmadsbuffet i “Rosenhaven”. Prøv vores “Romantiske Weekend” med champagne ved ankomst, en 4-retters gourmetmiddag i restauranten, overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og stor morgenmadsbuffet.

konference på Næsbylund Kro & Hotel

Hotellet ligger 4 km. fra centrum i smukt rekreativt område 20 km. til Fyns bedste badestrand. På hotellet kan vi desuden tilbyde 2 brudesuiter.