Georg Jensen opgave

Georg Jensens smukke designs tæt på – Vi fik den spændende opgave at fotografere Georg Jensen smukke designs og butikker. Deres flotte indretninger og smukke produkter, skaber rammen om denne fotografiske billedserie herunder.

Georg Jensens desings er noget helt unikt og noget vi danskere kan være rigtigt glade for. Georg Jensen er et af Danmarks populære designs.

Priser for erhvervsfotografi svinger meget fra landsdel til landsdel. Typisk er priserne højest omkring de større byer som København, Århus, Odense, Ålborg.

Læs mere om fotografering i Odense.

Georg-Jensen2

Om Georg Jensen

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Erhvervsfotograf fra Odense, København og Århus. Erhvervsfoto som er professionelle og i høj kvalitet. Fotografering af produkter, medarbejdere

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens smukke designs tæt på

Brandingfotografier Odense C

Brandingfotografier til erhverv. Vi tager ekstraordinært gode billeder af din virksomhed. Vi kan skaffe til dig lige præcis dét billede, du skal bruge til din virksomhed. Udover Georg Jensen her, har vi lavet billeder for: DBU, Zigna, Zentuvo, Diakrit, Audi, Robinhus, Home, EDC. Lad os give et tilbud på erhvervsfotografering ✓ Top erhvervsfotografer ✓ Erhvervsportrætter med online fotoalbum Odense NV.