Fotograf i Odense & artikler til dansk byggeri

Fotograf i Odense på byggepladsen – Fotografen Odense har været på en opgave, der var lidt mere informativ end de fleste. Odense midtby står midt i en stor forandring og gader der før var åbne, er nu lukket. Det er naturligvis byggeriet omkring Thomas B. Thriges Gade vi taler om og den artikel, der fornylig blev skrevet om projektet. 

Rune Brydegaard Andersen som er ansat ved den ansvarlige byggeledelse, var min guide på dagen. Selv om billederne var bestilt af Mediehuset Ingeniøren. Min opgave var at tage billeder af byggeriet, der kunne give en visuel fornemmelse af Runes fortælling.

Det blev til en ret lang gåtur rundt i Odense og som fotograf i Odense, var det bestemt en oplevelse. Rune havde været på byggeriet siden begyndelsen og fortalte historien så detaljeret, at det var en fornøjelse at skabe billeder til den.

De alsidige opgaver som fotograf i Odense

Som fotograf i Odense er vores opgaver alsidige og dette er en af de type opgaver vi nogengange laver. Det blev til en billedeserie, der fortalte den visuelle historie om et byggeri i Odense midtby. Et byggeri der til tider har været konfliktfyldt og har delt vandene, mit indtryk var dog mange smukke detaljer og muligheden for at dette bliver en lille oase midt i Odense.

Som fotograf i Odense er det storbyen man forholder sig til

Som fotograf i Odense er det storbyen man forholder sig til, uanset hvad man laver og det kan udfordre. Når man som her skal lave billeder af et byggeri, bevæger man sig rundt på en byggeplads og delvist i byen. Det er nok ikke det de fleste vil forbinde med “smukke motiver”, men faktum er at de findes alle steder hvis man kigger godt efter.

Fotograf i Odense på byggepladsen

Vi fik skabt en billedeserie som Mediehuset Ingeniøren, var godt tilfredse med og det giver naturligvis altid en god fornemmelse at skabe det en kunde kom for at få.

Læs mere om erhvervsfotografering i Odense her.