Fotografering af event i Odense for BVB

Eventfotografering for BVB i Odense. Vi fik endnu engang en spændende foto opgave denne gang indenfor eventfotografering i Odense. Firmaet der bookede os hedder BVB. BvB blev etableret i 1990 efter en lovændring i byfornyelsesloven, der skulle dæmme op for en årrække med mange svigt og skader i byggeriet. Selve eventet fandt sted på UCL i Odense. Eventet var en byggefaglig konference af 3 timers varighed. Deltagerne er elever fra UCL og vores samarbejdspartnere.

Fotografering af event i Odense for BVB
Eventfotografering for BVB i Odense
Billeder fra alle slags konferencer og events i Odense
Eventfotografering

Fotograf til en konference i Odense

Søger i efter en fotograf til en konference i Odense, så kontakt os. Vi har igennem mange år nu lavet mange forskellige former for eventfotografering, billeder ved konferencer, foredrag, kurser, housewarmings etc. Hos os finder i KUN en topprofessionel eventfotograf Odense til de mest kræsne kunder. Jobbet som Konference- og erhvervsfotograf kan ofte være krævende og der lægges mange timer i jobbet som fotograf ved events.

Billeder fra alle slags konferencer og events i Odense

Billeder fra alle slags konferencer til fair pris – stor erfaring – hurtig levering. Det er altid en god ide at få en professionel fotograf med på holdet, hvis I skal afholde en konference. Uanset om I skal holde et lille – eller en stor konference, leverer vi billederne. Både enkelt og nemt. Vi fanger den gode atmosfære. 

Eventfotografering for BVB i Odense

Læs mere om erhvervsfotografering her