Dating og profil foto der virker

Med stor popularitet indenfor online datingsider såsom Dating.dk, Tinder og single.dk er behovet for flotte Dating og profilbillede vokset super stærkt de seneste år. Når man skal lave et profil foto eller et billede til dating sider, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved som fotografer hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet.

Dating og profil foto der virker

Dating og profilbillede Odense C

Dagligt “bombaderes” vi med billeder i blade, tvet og mange andre steder. Vi er blevet “vant” til at kigge på billeder, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden. (Dating og profilbillede).

Sådan vælger du et godt profil-billede. Vælg et godt profilbillede. Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier.

Dating og profilbillede

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter os for fotografering til dating eller profil foto, så vil vi tage en snak om valg af lokation eller fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Fotografering af dating og profil fotos

Selve fotograferingen

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappeaf under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.

Læs også: