De bedste steder at tage dating billeder i Odense

Det er oftest helt centralt at have et godt og vellignende billede af sig selv på de datingsites eller services som man bruger. Det skal både komplementere én, men det er også vigtigt at det er vellignende. Men hvordan får man lige taget et godt billede af sig selv, så man kan fremstå som den bedste version, når man skal møde prinsen eller prinsessen på den hvide hest? Det kan nogle gange være svært at vælge det rigtige billede, når man skal lave en dating profil. 

dating billede

gode billeder af dig selv til dating

Vi på har samlet en masse gode tips til, hvordan du kan tage gode billeder af dig selv, hvis du skal gøre dig godt på datingmarkedet. Hvis du bor i eller i nærheden af Odense, så kommer vi desuden med nogle oplagte steder, der kan danne baggrund for dine billeder. Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier. Læs med her og få inspiration.

portræt til Dating Odense

Få det helt rigtige billede første gang

Et godt profilbillede er oftest nøglen til succes, hvis man dater online eller på diverse apps. Selvom man måske har lyst at smække det første og bedste selfie på, så kan det være en god idé at få noget professionel hjælp til opgaven.

For hvordan er det lige at man poserer for at vise sin bedste vinkel og hvilken baggrund giver et godt indtryk? Hvis du bruger en professionel fotograf, så er han eller hun vant til at tage billeder og kan dermed også hjælpe dig med at se lækker og glad ud.

 • Godt lys
 • Intet modlys
 • Flot og sigende baggrund – gerne natur
 • Det må ikke se for opstillede ud
 • Vær naturlig
 • Smil og vær glad

Lad naturen danne rammen om dine billeder

Det er stort set altid en god idé at bruge naturen som baggrund. Den er i sig selv smuk, og det er godt, at der er en smule struktur og noget uforudsigeligt i billederne. Det gælder ikke kun datingbilleder. Vi hos Datingpilot har bemærket at især baturbilleder, gør sig godt som profilbilleder og hvorfor ikke gøre brug af den omkringliggende natur.

For jer der kender Odense godt ved også, at der kan være en del mennesker. Vælg derfor gerne et hjørne eller en placering, hvor du ikke sidder klos op ad andre. Det kan nemlig både blive lidt sværere at tage opgaven seriøst, hvis der sidder andre og kigger, men det kan også virke forstyrrende på billedet, hvis der er andre personer med.

dating foto I naturen ved Odense

Når du har fundet et godt sted, hvor du kan få taget billedet, så er den næste udfordring posering. For hvilken posering er god at bruge, for at fremhæve dine fortrin? Uanset om du får taget dine billeder af en professionel fotograf eller om du selv tager billederne, så er der lige nogle tips, som du kan benytte dig af.

 1. Ryst kroppen og stil dig derefter i den valgte position
  1. Man kan hurtigt komme til at se stiv ud, når man poserer, hvilket hurtigt kan ses på billederne. Derfor kan det være en god idé at ryste kroppen igennem og derefter indtage den valgte position og det er stående, liggende eller siddende
 2. Roter i overkroppen
  1. Medmindre du vil lave et decideret profilbillede, hvor du står med fronten mod kameraet, så kan det være en god idé at rotere overkroppen en smule. Lad blot den ene skulder vende mod kameraet og kig enten direkte i kameraet eller kig væk.
 3. Smil naturligt
  1. Det er meget lettere sagt end gjort, det med at man skal smile naturligt. For det er oftest en unaturlig ting at få taget billeder. Varm derfor også gerne smile- og grinemusklerne op inden. Selvom det kan virke fjollet at stå og grine på kommando uden at der nødvendigvis er noget at grine af, så har det en rigtig god effekt på billedet.
personlig portræt i Odense
Tag de smukkeste billeder på Odense Havn

Endnu engang må vi bare sige, at billeder med smuk natur i baggrunden giver de bedste profilbilleder. Hvis man ikke selv er til skove og lignende, så kan man i stedet gøre brug af andre lokationer. De fleste mennesker er tiltrukket af vand eller hav på forskellige måder. Derfor er det oplagt at bruge en smuk havn, som den i Odense, når man skal tage et nyt profilbillede.

Vær opmærksom på lyset, da det kan drille lidt på grund af genskæret fra vandet. Om du vil sidde med benene ud over havnekanten eller måske på en nærved liggende cafe, er op til dig. For selvom, at det er vigtigt at have en smuk baggrund, så må den også gerne fortælle en eventuel fremtidig kæreste noget om dig.

Fotoopgaver i Odense
Lad billedet fortælle noget om dig

Hvis du ikke kan lide vand eller ikke bryder dig om skoven, så er det naturligvis ikke en af de lokationer, som du skal benytte dig af. For selvom billedet skal være flot, så skal det også sige noget om, hvem du er som person. Det er dermed bedre at være tro mod dig selv, end at gå på kompromis med dig selv, bare for at få taget et flot billede.

Læs også: