Bryllups film og heldags fotografering ved professionel fotograf i Odense og resten af Fyn. Nogle øjeblikke er så specielle at man gerne ønsker at forevige disse.

De specielle øjeblikke

– Det første barn.
– Det første kys.
– Hinandens Ja i kirken.
– Bruden og gommens tale til hinanden.
Og meget mere…

Igennem et år har Fotograf Odense adskillige gange lavet film af vielsen i kirken, hvilket har været i en acceptabel kvalitet.
Nu er efterspørgslen så stor at der er indkøbt hybrid-kamera til og bevare disse minder i top-kvalitet, for evigt og eje.

DVS. at du som bryllups-kunde kan få optagelser af:
– Hele cermonien i kirken.
– Selve vielsen.
– Brud og gommens taler under festen.
– Brudevalsen.

kamera

De færdige film leveres på DVD

Prisen for en DVD af vielsen er ganske gratis hvis i vælger en hel-dags fotografering som også indeholder 80-100 stemningsbilleder så i slipper for selv at tage billeder under festlighederne.

Stemningsbilleder af hele dagen strækker sig fra kirkestart til brudevalsen er slut. Der foruden kan der naturligvis tilkøbes gruppe- og parfotos af gæsterne og nærmeste familie.

Ønsker i ikke heldagsfotografering koster DVDen af vielsen i kirken. Hvis i ønsker video af taler, brudevals m.v. og iforvejen har bestilt heldags fotografering tillægges der et lille gebyr,

Bemærk stemningsbilleder er ikke decideret bryllups billeder, men alene under festlighederne som når kagen skal skæres for, de sjove indslag o.l. Der vil naturligvis ske en let-redigering og beskæring af disse inden vi printer dem. Stemningsbilleder vil også være at finde på index-cd og/eller download.