Fotografens uddannelse

Fotografen fremstiller og tænker i billeder. På uddannelsen lærer du om teknikken bag billeder, og hvad de kan indeholde og udtrykke.

Fotografer laver fx portrætter, reklamer eller illustrationer til blade, aviser og kataloger. En fotograf arbejder normalt som ansat i medieverdenen, som freelancer eller i eget firma.

Grundlæggende viden om foto

Fotografuddannelsen giver en grundlæggende viden om de mange forhold, som bestemmer kvaliteten af forskellige billeder. Her tænkes på hele vejen fra planlægning, optagelse og endelig færdiggørelse af billeder. Det er ofte en dyr og teknisk kompliceret proces, der stiller store krav til fotografens dygtighed.

Alt om Odense fotografi

Fotografer – fotografer, portrætfotografering, fotografisk virksomhed, fotohandlere, bryllupsfotografer, bryllupsfotografering. Skal du bruge en Fotograf Odense, så kan du ringe eller skrive til fotografen. Ingen foto opgave er for lille eller stor. Professionel fotograf i Odense. Foto og videoproduktion. Portrætfotograf i Odense.

Alt om Odense fotografi

Portræt

Som kvinde er det vigtigt med god makeup når der skal tages portrætter. Der må gerne puttes lidt mere foundation på huden end normalt da det kraftige lys fra blitz nemt får huden til at se bleg ud. Foundation giver ligeledes en ensartet hud og forhindrer genskin i huden.

Du bliver ikke professionel fotograf, men du vil lære de principper som alle professionelle fotografer benytter sig af når de fotograferer.

 •  fotograf odense billig
 • fotograf odense c
 • fotograf odense portræt
 • fotograf fyn
 • fotograf odense odense sø
 • fotografuddannelse odense
 • fotograf dalum
 • familiefotografering odense
 • familiefoto odense

På fotokurset kommer du blandet andet til at:

 • Lære om Blænde, lukketid og ISO
 • Lære om Kameraets ”professionelle” programmer
 • Gennemgå nogle få øvelser der gør dig klogere på dit kamera
 • Tage billeder med dit kamera som vi i fællesskab snakker lidt om.

Portræt

Erhvervsfotografering i Odense og på Fyn

Erhvervsportrætter der gør indtryk! Professionelle billeder fra portrætbilleder til personalefoto! Udfører alt indenfor kreative mode og reklame fotografering. Privat- & Erhvervsfotografering. Portræt med personlighed. En Fotograf med det rette setup.

Hvis du specifikt kigger efter fx. en portrætfotograf til portrætfoto, reklamefotograf til reklamefoto eller dyrefotograf til fotografering af dyr, så brug vores oversigt over fotografer med disse fotospecialer.

Erhvervsfotografering i Odense og på Fyn

Fotografering af mad en hyggelig opgave

Det er altid en sjov og spændende opgave at få lov til at lave kreative billeder af mad. Mad fotografering er en krævende opgave, hvor man ofte bruger flere lyskilder for at få maden til at se både lækker og indbydende ud.

Vi laver mad fotografering i hele Odense og opland. Så skriv til os og hør mere.

Fotografering af mad en hyggelig opgave

Fotografering af børn i Odense

Som kreativ fotograf i Odense laver jeg mange forskellige børnefotograferinger i og omkring Odense. 

Mangler i en dygtig fotojournalist i Odense?

Børnebilleder skal have en masse personlighed over sig og børnene skal hygge sig og slappe af i fotografens selskab. 

Fotografering af børn i Odense

Reportagefoto for Q-magasinet

Q-magasinet bruger os ofte til at lave forskellige reportageagtige fotoartikler. Og på denne lavede vi artiklen om Hanne, der har Turner Syndromet

Fotografering af Mor og barn

En lille sød foto serie over tid

Jeg lavede så billederne ud fra , den ide at fotografere babyen, med billederne fra moderens graviditet, for at skabe en sjov sammenhæng mellem de 2 tidsperioder.

Morgengaven til manden

Få da lavet en super fed morgengave serie af dig selv til din kommende mand og giv ham den efter brylluppet. Bliv fotograferet ved en kvindelig boudoir fotograf i Odense og få dig en spændende oplevelse, som “model for en dag”.

Fotografering i dagplejen og børnehave og institutioner

Vi fotograferer i dagsinstitutioner i Odense, alt indenfor vuggestuer, børnehaver, legestuer og dagplejere (også hele Fyn). Det anbefales at vi vælger en dato for fotografering i perioden Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæsonen og det mere pressede program.

Portrætfoto Odense

En “mørk” portrætfoto serie