foto-logo-1

Boudoir billeder 

“Boudoir-billeder styrker kvindens selvtillid”

Flere og flere kvinder udofrdrer sig selv ved at gå til en kreativ boudoir fotograf i Odense og få lavet nogle spændende billeder af sig selv. Nogle kvinder får lavet boudoir billeder til sig selv. Andre får lavet boudoir fotografi til deres kommende mand, som morgengave ved brylluppet.

Boudoir fotografering i Odense

Boudoir-billeder styrker kvindens selvtillid

Når der bliver taget billeder af én, så er man selv den værste kritiker. Man ønsker at tage sig så godt som muligt ud på billederne, og gør man ikke det, så synes man ikke om de pågældende billeder. Det kan både være i forbindelse med portrætbilleder og med billeder af hele kroppen.

Derfor er det vældig godt for din selvtillid at få taget nogle virkelig gode billeder hos en professionel fotograf fra Odense. Hvis du er kvinde, og du gerne vil fremstå som den lækreste udgave af dig selv, så kan du få taget nogle såkaldte boudoir-billeder.

Boudoir fotografi må på ingen måde forveksles med nøgenbilleder og pornografi

Hvad er boudoir billeder?

Boudoir billeder er nogle vældig flatterende sensuelle billeder, som er lige på kanten til at være erotiske. Her vises det meste af kroppen, som enten kan være helt nøgne eller typisk iført pikant lingeri eller semi-transparente gevandter eller stofstykker. Billederne tages gerne i et setup af antikke møbler eller en seng, og de tages i et meget blødt og blidt lys. De skal nemlig illudere fortidens feminine påklædningsværelse.

Her er der fokus på dig, din krop og din sensuelle udstråling. Fotografen har stor ekspertise i forhold til at skyde de helt rigtige billeder. Der bruges belysning, vinkler, filtre og kamera i høj kvalitet til at iscenesætte det rum, som du gør dig allerbedst i. Vil du også gerne besøge boudoir fotografen i Odense?

Boudoir

Hvorfor få lavet boudoir billeder?

Når du får taget den type billeder hos en boudoir fotograf i Odense, så kan du være sikker på at du fremstår så attraktiv flatterende og forførende sensuel som du gerne vil have at din elsker skal se på dig. Det gør du uden at billederne bliver det mindste vulgære. Det er en vanskelig balancegang som fotografen mestrer til perfektion.

Når du selv ser på disse billeder af dig selv som med din elskers øjne så bliver du også lidt forelsket i dig selv. Det er meget godt for din kropsmæssige selvtillid og for din generelle selvtillid i det hele taget. Når du ved at du kan se så fantastisk ud så ranker du ryggen og tror på at du er lækker. Sådan en positiv selvopfattelse er god og sund for alle. Også for den kvinde som måske ikke har de mål som de fleste modeller har. Hun får set at hun er super lækker og attraktiv som hun er.

Alle slags kroppe er lækre og alle mennesker har en sensuel side. Det er den side som en dygtig fotograf kan trylle frem og forevige.

Fotograf Lone Brand

KOCHSGADE 31D, 5000 ODENSE

Tlf: +45 42679011

Kontakt

3 + 12 =